Rivalz.AI Testnet Airdrop
-
Yine bir yapay zeka projesi ile karşınızdayım.
Rivalz.ai
Sistem daha önce de paylaştığım grass ve nodepay gibi arkaplanda çalışan bir uyguulama.
Daha çok io.net in sistemine benziyor. Belirlediğiniz büyüklükteki hdd veya ssd nizi kullandırarak puan kazanıyorsunuz. Bu puanlar ileride RIZ token a dönüştürülecek.
Hemen nasıl yapacağınızı anlatıyorum.
Katılım için şuradan giriş yapıyoruz.
Site açıldıktan sonra metamask cüzdanınızı ve twitter hesabınızı bağlayın.
Daha sonra social points kısmındaki basit sosyal medya görevlerini yapın.
Eğer isterseniz proje hakkında uzun detaylı yazılar yazıp paylaştığınız içeriği alt kısımda bulunan kutucuğa yapıştırıp "Sumbit Tweet"e basın.
Daha sonra https://rivalz.ai/download adresinden Rclient i indirip pc ye kurun.
Açılan uygulamada metamask cüzdan adresinizi girin ve "Save" deyin. "Storage control" kısmından izin vereceğiniz ssd/hdd miktarını girin (boş bırakırsanız tüm boş kısmı kullanır). Sonrasında "play" tuşuna basın ve sistem hazır.
Aklınıza takılan soru olursa sormaktan çekinmeyin.
-
bugün io.net projesinin coini olan IO binance da listelendi.
2 ay boyunca sadece m1 macbook air i açık tutarak toplamda 206 adet IO kazandım, anlık ederi 25.000 TL civarında.
bu proje de benzer şekilde, pc açıkken arka planda çalışıp size puan kazandırıyor ve ileride çıkabilecek bir token size binlerce lira kazandırabilir.
o yüzden birkaç dakikanızı ayırıp Rivalz projesine dahil olmanızı öneririm (:
-
twitter hesabı baglamadan olmuyormu ?
metamask baglamaya izin vermiyor
CISSP tarafından 12/Haz/24 10:18 tarihinde düzenlenmiştir -
CISSP bunu yazdı
twitter hesabı baglamadan olmuyormu ?
metamask baglamaya izin vermiyor
twitter sosyal medya puanları için gerekli. sadece cüzdanla da yapılıyor diye biliyorum. ben ikisini de bağladım, akşam dökümanlar kısmını bi kurcalayıp bakayım hocam.
-
META adresini kopyla yapıştır yapıp bagladım

-
CISSP bunu yazdı
META adresini kopyla yapıştır yapıp bagladım

Kaç puan topladın hocam şu an? Bende fazla boş alan yok, acaba puanı çok etkiliyor mu merak ettim.
-
-
-
x-files bunu yazdı
hocam şu adresten https://rivalz.ai/fragmentz giriş yaptıktan sonra Claim Testnet $RIZ yazılı butona basıp metamask üzerinden gelen onayı yaparak RIZ tokenları metamask cüzdanına aktarıyorsun.
daha sonra yine aynı site üzerinde Mint Fragmentz yazılı butona basıp metamaska gelen onayı yaparak NFT leri mintliyorsun, yani oluşturuyorsun.
her gün 10 tane daha mintleme veriyor, bu nftler ileride açılacak ön satış için indirim hakkı veriyor. sitede sol kısımda intel discount olarak ne kadar indirime hak kazandığını görebilirsin.
LynXMaSTeR tarafından 21/Haz/24 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -

-
CISSP bunu yazdı

LOYALYT NFTs
FRAGMENTZ
bu kısımdan yapcaksın hocam yukarıya yazdıklarımı.