Gündem - Güncel Konular
Rıza Sarraf Ve Ayakkabı Kutusu Tapesi (Video Ve Fotoğraf Kanıtlı)
Rıza Sarraf Ve Ayakkabı Kutusu Tapesi (Video Ve Fotoğraf Kanıtlı)
-
Yeni tapeler gelmeye başladı ama bunların diğerlerinden farkı daha sağlam olması. Gizli video ve fotoğraf çekimleri var. Bakalım bu sefer sümeyyenin trolleri ne kılıf bulacak..
https://www.youtube.com/watch?v=ykNLkVDHDKk
-
nasıl bi sistem lan bu :D herşeyi kaydetmişler
-
youtube acılmıyor yine bişeyler yapmıslar :S
-
youtub açilmiyor
-
ben izliyorum devlet biliyor kimin internetini kesip kesmiyeceğini :))
-
leadertay bunu yazdı
ben izliyorum devlet biliyor kimin internetini kesip kesmiyeceğini :))
Adam tuzlukla geziyor ya.
-
devlete ne gerek var bizim iş yerinden hiç bir yre girilmiyor
Web Page Blocked!
You have tried to access a web page which is in violation of your internet usage policy.
URL: www.haber7.com/
Category: News and MediaTo have the rating of this web page re-evaluated please click here.
-
montajdır bu efenim başbakanımızın bakanları asla böyle birşey yapmazlar kesinlikle inanmıyorum cemaatin işi bunlar ne münasebet efenim.
-
artık görüntülü olanları bekliyoruz millete seyir gerek
ve kapalı koridorlarda nimet çubukçu videosu var denmekte du bakim o'da çıkcakmı
edit: ohaa sonuna kadar şimdi izledim video kaydıda var ahhhaaa raund two fightttttt
aliyk tarafından 19/Mar/14 15:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Montaj beyler inanmayın farklı yerlerdeki görüntüleri birleştirip bir araya getirmişler inanmayın.
-
aliyk bunu yazdı
artık görüntülü olanları bekliyoruz millete seyir gerek
ve kapalı koridorlarda nimet çubukçu videosu var denmekte du bakim o'da çıkcakmı
edit: ohaa sonuna kadar şimdi izledim video kaydıda var ahhhaaa raund two fightttttt
Evet hocam video ve fotoğraflar var büyük olay olcak. Sanırsam şu kalem kameralarla falan kaydetmişler.
http://www.japantoday.com/images/size/x/2008/04/20080428_digital-pencil-camerra.jpg
Yada düğme kamera vs..
Videoyu açamayan arkadaşlar google dns kullanarak:
8.8.8.8
8.8.4.4
Sorunsuz izleyebilirler ben bunu kullanıyorum.