Rizeli Müridler Bizde Buluşalım Mı ?
-
SAyın Tahribat müritleri günden güne gelişen forum dostlukları sayesinde ortam yapmaya çalışıyoruz güzel dostluklar yapmaya çalışıyoruz kimisi istanbul diyor kimisi mersin kimiside izmirde buluşalım diyor..
myth arkadaşımla karar verdik bizde bi organizasyon kuralım dedik sayın tahribatın rizeli müridleri sizleri görmekten büyük zevk duyacagımızı belirtmek isteriz mesajlarınızı bekliyoruz
SElametle (F) -
yapın tabi hemşerilerim benim :D
-
rize deilde karadeniz buluşması uyar.ortada bi yerde buluşuruz
-
yaw koka sende gel sana :D olmazmı bu arada sen rizenin neresindensin ?
typion haklısın ama biz rizede buluşalım istedik senin fikrin yaza çok güsel uyar :D o zman düşünürüz -
ben istanbuldayım nası gelim.yazın olsa gelirdim ama.hem köyümü flanda görürdüm ev var bizim köyde.rize/çayeli
-
Forever Rize
Rize Fener Lisesi brk..
-
farketmez kokain sen yeterki gel biz buluşmayı çayelinde de yaparız :D gel gel ama gelirken hamburger getir bize:D
-
burock sendemi geldin oooo başkan yaw hadi arkadaşlar 3 olduk kokada gelirse 4 oluruz :D nikoteeni abiyi de getircez inşallah :P
-
typion abi diyorki rizeli mürit çok ama şu anda aktif değiller gelince bakarlar yazarlar
-
muhlama yaptıran olursa bende geliirm:)
-
bizim mekanı kapatırım abi sen gel şu söylediğin arkadaşlarada bi şekilde haber verde onlarlada bi tanışalım :D
Toplam Hit: 4453 Toplam Mesaj: 37