Robocop İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

niye sacma olsun ki disiler her zaman en guclu erkegi merak ederler ve ona ilgi gosterirler ,kuzey guneydeki kivanc tatlitug'u bile kavgaci karakterinden sonra daha seksi bulmaya basladik,bu rastlantimi ? Hem bir erkegin digerini yere sermesi,kavgadan sonra suratinda olusan morluklari,acilmis kaslari,yirtilmis gomlekleri ve dokulen disleri ile de cekici buluyorken su da var dayak atamayan,baskasini dovdugunu belli edemeyen erkegin erkeklik degeri yoktur erkek dedigin hayvan gibi olmali kodumu oturtmali vurmu mu ayiyi bile devirmeli robocop gibi olmali :)))

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

niye sacma olsun ki disiler her zaman en guclu erkegi merak ederler ve ona ilgi gosterirler ,kuzey guneydeki kivanc tatlitug'u bile kavgaci karakterinden sonra daha seksi bulmaya basladik,bu rastlantimi ? Hem bir erkegin digerini yere sermesi,kavgadan sonra suratinda olusan morluklari,acilmis kaslari,yirtilmis gomlekleri ve dokulen disleri ile de cekici buluyorken su da var dayak atamayan,baskasini dovdugunu belli edemeyen erkegin erkeklik degeri yoktur erkek dedigin hayvan gibi olmali kodumu oturtmali vurmu mu ayiyi bile devirmeli robocop gibi olmali :)))

hahah ne güldüm ya :D çoğumuz öyle olmayı isterizde kolay değil ama işte :D

,,,lel,,,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

babe konu bile robocop istek yani her zaman formda vucuda sahip hafif kasli kollariyla havada ucurabilecek guven veren hali piril piril kiyafeti ile ellerimizin ayaklarimizin onunkinin yaninda minicik kaldigi guzel boyunlu olan robocop istenen birisidir eger ki pudra suren kaslarini alan serce parmagini kaldirip fincan tutan gomlek dugmesini gobegine kadar acip kilsiz bagri ile gezinen ve kadinlardan cok taki takan kiz arkadasiyla gezerken terminator onun kiz arkadasina laf attiginda ayol ayip oluyor diyip hayatim aynan varmi kaslarim uzamis yine diyen bir robot olsaydi konu robocop istek diye acilirmiydi onu herkes istermiydi tek basina fiziksel ozellikleri benim basimi dondurmeye elbette yetmez gozleriyle beni yer gibi bakarken balik corbasini beni icer gibi icmesi v.s v.s :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

Al yiğenim:d  http://kat.ph/robocop-trilogy-720p-brrip-xvid-ac3-mrx-kingdom-release-t5670324.html  torrent kullanmayı biliyosundur heralde, link sağlam

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

babe konu bile robocop istek yani o guclu kollari guven veren hali piril piril kiyafeti ile istenen birisidir eger ki pudra suren kaslarini alan serce parmagini kaldirip fincan tutan gomlek dugmesini gobegine kadar acip kilsiz bagri ile gezinen ve kadinlardan cok taki takan kiz arkadasiyla gezerken terminator onun kiz arkadasina laf attiginda ayol ayip oluyor diyip hayatim aynan varmi kaslarim uzamis yine diyen bir robot olsaydi konu robocop istek diye acilirmiydi onu herkes istermiydi

BİR O KAHVE TUTAN KÜLTÜRLÜ İLERİ BAKAN PIRIL PIRIL KIYAFETİ OLAN İNSANLAR HER ZAMAN KAZANAN İNSANLARDIR AYRICA BURDA RESMEN ERKEKLERİ HAYVAN

KILIFINA SOKMUŞSUN DİĞER MESAJLA DAHİL BUNU SÖYLİYORUM  KAVGACI OLAN İNSANIN BAŞINDAN HİÇ BİR ZAMAN BELA EKSİK OLMAZ ALLAH HİÇ KİMSEYE BELA VE

HASIM SAHİBİ OLMAYI NASİP ETMESİN İŞ TE KIZLAR BÖYLE DÜŞÜNİYOR DİYE YENİ YETİŞME ÇAĞINDA Kİ GENÇ ERGENLER BU YÜZDEN ATARLI OLUYOR ONDAN SONRA

BU COCUK ÇOK İTİCİ KAVGACI AYAĞI YAPIYORSUNUZ BİR DE DELİKANLI VE GURURLU ERKEK HER ZAMAN YANINDA Kİ HATUNA SAHİP ÇIKANDIR HATA YANINDA Kİ

BİLDİĞİN KARA KÖY KAŞARI BİLE OLSA EGER BUNU YAPMIYORSA HERKES ONUN DELİKANLIĞINDAN GURURUNDAN ŞÜPHE EDER BAZEN ERKEKLER GERİ AIM ATAR BU

KORKDUĞU ANLAMINA GELMEZ BAŞINA BELA ALMAMAK ADINA YAPILMIŞ HAREKETİR SENİN GİBİ KIZLAR BUNU ANLAMAZ VE SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN GAZA GELİP 

SAGA SOLA SALDIRAN ERKEKLERİN HALİ ORTADADIR BİR DE TEKME YEMELERİ CABADIR .. :) UMARIM AÇIK VE NET OLMUŞDUR BELİ Kİ SEN ROBOT TARZI BİR ERKEK

ARAYAN KIZCIKSIN BELİ OLDU ONUTMA BURASI BİLİŞİM FORMU VE BURAYA GELEN GİREN İNSANLARIN BİR ÇOĞU YENİ YENİ ALGILAMA YETEĞİNE SAHİP GENÇLERLE

DOLU VE SENİN YAŞIN DA EĞER PROFİLİN DE Kİ KADAR DOĞRUYSA GENÇLERİN KAFASINI KARIŞTIRMA SONRA YOZLAŞAN TOPLUM OLUYORUZ...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Robocop kahve tutabilir hatta istenirse doktor who'nunki gibi bir eklenti ile tutmakla kalmaz kendisi de yapabilir , kavgaci yada saga sola saldiran ve tekme yiyen bir robot asla degildir , kucuk cocuklar camlarini kirip dukkan sahibini etkisiz hale getirdiklerinde bile cocuklara dogru ile yanlisi anlatacak kadar nazik bir robottur , Robocop gururlu bir erkek robottur programi degistiginde canini hice sayip elektrik akimini tutup yasadigi izdirabin ve gurur kiriciligin arasinda yasamanin yasamak olmadigini dusunerek canini kaybetme riskini goze alarak yeniden eski haline donmeyi denemistir ve basardiginda da ne kadar cesur oldugunu da ispatlamistir,robot tarzi bir erkegin pek cok avantaji oldugu kesindir ornek vermek gerekirse uyusa horlamaz,soyleneni yapar ,sigara icmez, kotu kokmaz,aldatmaz,yalan soylemez, ickisi kumari yoktur , sigortali bir is bulup calisabilir.Genclerin kafasi niye karissin robocop'in arti ozelliklerini her erkekte gorsek fena mi olur :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

+ Konu nereye gitmiş gençler böyle :)

+ Tabi ki robocop daha güçlü irem hatta youtubede bir videoda robocopun yendiğini görmüştüm

+ Torrent kullanmayı biliyorum fakat torrentlere güvenmiyorum bilgişayarda yeterince önemli doşyalar var virüş yemeye niyetim yok

+ Ben de uyurken horlamıyorum,şöyleneni yapmaya gelince ne olduğuna bağlı,şigara kullanmam,şpor yapmadığım taktirde kokmam,

aldatmam,yalan duruma göre şöylemem,içkim ve kumarım yok ayrıca şigortali bir işimde var hatta polişim ama bir robocop olamam 

tabi ki :))))))

Hala yokmu paylaşan filmi yahu 

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

byorumcek bunu yazdı:

+ Konu nereye gitmiş gençler böyle :)

+ Tabi ki robocop daha güçlü irem hatta youtubede bir videoda robocopun yendiğini görmüştüm

+ Torrent kullanmayı biliyorum fakat torrentlere güvenmiyorum bilgişayarda yeterince önemli doşyalar var virüş yemeye niyetim yok

+ Ben de uyurken horlamıyorum,şöyleneni yapmaya gelince ne olduğuna bağlı,şigara kullanmam,şpor yapmadığım taktirde kokmam,

aldatmam,yalan duruma göre şöylemem,içkim ve kumarım yok ayrıca şigortali bir işimde var hatta polişim ama bir robocop olamam 

tabi ki :))))))

Hala yokmu paylaşan filmi yahu 

3 mesajda paylaşıldı ya abicim torrentleri

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

+ Torrent kullanmıyorum ki yukardaki poştta belirttim

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

Robocop kahve tutabilir hatta istenirse doktor who'nunki gibi bir eklenti ile tutmakla kalmaz kendisi de yapabilir , kavgaci yada saga sola saldiran ve tekme yiyen bir robot asla degildir , kucuk cocuklar camlarini kirip dukkan sahibini etkisiz hale getirdiklerinde bile cocuklara dogru ile yanlisi anlatacak kadar nazik bir robottur , Robocop gururlu bir erkek robottur programi degistiginde canini hice sayip elektrik akimini tutup yasadigi izdirabin ve gurur kiriciligin arasinda yasamanin yasamak olmadigini dusunerek canini kaybetme riskini goze alarak yeniden eski haline donmeyi denemistir ve basardiginda da ne kadar cesur oldugunu da ispatlamistir,robot tarzi bir erkegin pek cok avantaji oldugu kesindir ornek vermek gerekirse uyusa horlamaz,soyleneni yapar ,sigara icmez, kotu kokmaz,aldatmaz,yalan soylemez, ickisi kumari yoktur , sigortali bir is bulup calisabilir.Genclerin kafasi niye karissin robocop'in arti ozelliklerini her erkekte gorsek fena mi olur :)

İŞTE BU DA KADINLARIN NE OLDUĞUNU ORTAYA ÇIKARIYOR SANA İYİ ROBOT BULMALAR

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 4673 Toplam Mesaj: 44