folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Rock Cı Metalci Nasıl Olunur Giyim Kuşam Tarzı Dinlenilen Müzikler

Rock Cı Metalci Nasıl Olunur Giyim Kuşam Tarzı Dinlenilen Müzikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    Kalmah

They will return
    hades
    principle hero

güzel şarkılardır bir dene istersen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    C_E_Z_A ne demek şimdi bu :))))

Metalciler dışarıymış :)) ya rap dinleyince senin kafan kıçından büyük, metalciler dışarı, gibi (kuruluş amacı) avrupai cümleler kurmak şartmı oluyo çözebilmiş değilim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Üstat Metal Dünyanın En Mükemmel Müzik Tarzıdır Bence.
    Giyim Kuşama Önem Vermeyebilirsin Yürekten Bağlanman Yeterli ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Sagopa_Kajmer kardeş.....

Ben ölümü hasretle bekleyen adamları, olduğum yerde istemem....Pesimizm'in ötesinde ölümü kurtuluş gibi gösteripte tüm herkesi uyuşuk,halsiz ve umutsuz bırakan bu türe ben şahsen karşıyım hoca...!Ayrıca o avrupai demek istediğin cümle benim ForeverTurkceRap (İlelebet Türkçe Rap) kelimesinin amacınada çok zıt bi yorum olmuş...Şayet TÜrkçe Rap Avrupa özentisiyse,hocam hiç durma nickini değiştir!....Ayrıca bana kalırsa,Metal dinleyeceğinize Türkçe Rap ve Türk Halk dinleyin...Pop veya benzeri zımpırtılarda kalıplaşmış rutin laflardan başka bi mok yok....

Saygılar....

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exorcise
    exorcise's avatar
    Erkek
    POPCULAR DISAR::)))

ne gerek war gönuller bi olsun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Sagopa_Kajmer kardeş.....

Ben ölümü hasretle bekleyen adamları, olduğum yerde istemem....Pesimizm"in ötesinde ölümü kurtuluş gibi gösteripte tüm herkesi uyuşuk,halsiz ve umutsuz bırakan bu türe ben şahsen karşıyım hoca...!Ayrıca o avrupai demek istediğin cümle benim ForeverTurkceRap (İlelebet Türkçe Rap) kelimesinin amacınada çok zıt bi yorum olmuş...Şayet TÜrkçe Rap Avrupa özentisiyse,hocam hiç durma nickini değiştir!....Ayrıca bana kalırsa,Metal dinleyeceğinize Türkçe Rap ve Türk Halk dinleyin...Pop veya benzeri zımpırtılarda kalıplaşmış rutin laflardan başka bi mok yok....

Saygılar....

METALİ BİLDİĞİNİ SANIYOR MUSUN SEN?!
    hocam cehaletin burdan belli oluyor. Heavy metal isyan müziğidir. Senin dediğin o
    "Pesimizm"in ötesinde ölümü kurtuluş gibi gösteripte tüm herkesi uyuşuk,halsiz ve umutsuz bırakan bu türe ben şahsen karşıyım hoca...!"
    Lafı her şeyi açıklıyor. Senin dediğin bu tür Sadece metalin 2 türündedir Gotik metal ve Doom Metal! Senin bu konuda bilgisiz olduğun açık buna rağmen ağzı olan konuşuyor modundasın. Heavy metal'in ne olduğunu bil, istersen dinleme banane ama saçmalıyorsun. Bilgisi yoksa susmalı insan...

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Konun özüne tekrar geri dönelim. Bir yerini deldirmene gerek yok, siyah giyinmene gerek yok, Sepultra t shörtü giymeye gerek yok, sigara içmeye gerek yok. Aslında hiçbir şey lazım değil rockçı metalci olmak için. Sadece kulak zevkin olması lazım ve ilgilenmen lazım. Mesela sen heavy metalin falan tarihini araştırıp şarkılarını yükliyip dinlesen ve gelişimi kavrasan kadıköyde dolaşan o gotiklerden daha çok işe yarar metal bilgin olur. Bir sürü çeşit ve birbirine girmiş özellikleri var. Herkesin kendine göre fikirleri ve hayat felsefeleri var, bunlar adamların o müzikten ne çıkardığına bağlı =) Mesela Arch Enemydeki kadın böğürüyo diye küfür ediyo, Cannibal Corpse kafanda net ölüm ve şok etme resimleri oluşturduğu için satanist olarak nitelendirip inana bilirsin. Ne kadar derine ineceğine bağlıdır.

Metal vs. bence Kiss ile başlamıştır, şu anda bulunan her hangi gruba baksanız Kiss bunu daha önce yapmıştı dersiniz. Zamanında ya şaklaban yada Kral olarak görülecek tiplerdi. Kral olarak görüldüler ve yapılabilicek herşeyi yaptılar. Müziklerin sevmiyorum o ayrı konu =)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Popcular ve Arabeskçiler Gözümün Önünden Sttirsin !!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    kiss ilk böle giyinen grupturda ilk müzikal açıdan metal grubu black sabbath'tır dinneyin annarsınız ve bırakamazsınız :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    ya o kesinde Kiss o olayın başı =)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
Toplam Hit: 28259 Toplam Mesaj: 50