Rock Radyosu İçin Önerileriniz ?
-
www.rockradyo.com u açtım, rock fm'i ekledim çalıyo tıngır mıngır. :)
Ne yapılabilir, kullanıcıyı siteye bağlayacak türden :)
Nasıl bi site yapsak..
domain güzel yalan olsun istemiyorum.
-
hayırlı olsun hocam.
playlistler koyabilirsin. türkçe rock, yabancı rock şeklinde ve daha fazla çeşiti varmış. türleri yani. altta wikiden aldım. bu tarz playlistler oluşturabilirsin. iyi olur bence. mesele x türünü seçtim. 30-40 parça gelicek dinleyecegim.
Art rock - Christian rock - Classic rock -Desert rock - Detroit rock - Emotional Rock -Deneysel rock - Garage Rock - Girl Group -Glam rock - Group Sounds - Grunge Rock -Hard rock - Heartland rock - Instrumental rock -Indie rock - Jam Band - Jangle pop -Krautrock - Power pop - Protopunk -Psychedelic Rock - Pub rock (Australia) -Pub rock (UK) - Soft rock - Southern rock -Surf - Symphonic rock
-
güzel olmuş ellerine sağlık
edit : o değilde çok iyi çalıyor
csr288 tarafından 27/Ara/12 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
r10aldinho bunu yazdı
hayırlı olsun hocam.
playlistler koyabilirsin. türkçe rock, yabancı rock şeklinde ve daha fazla çeşiti varmış. türleri yani. altta wikiden aldım. bu tarz playlistler oluşturabilirsin. iyi olur bence. mesele x türünü seçtim. 30-40 parça gelicek dinleyecegim.
Art rock - Christian rock - Classic rock -Desert rock - Detroit rock - Emotional Rock -Deneysel rock - Garage Rock - Girl Group -Glam rock - Group Sounds - Grunge Rock -Hard rock - Heartland rock - Instrumental rock -Indie rock - Jam Band - Jangle pop -Krautrock - Power pop - Protopunk -Psychedelic Rock - Pub rock (Australia) -Pub rock (UK) - Soft rock - Southern rock -Surf - Symphonic rock
çok güzel işte bu :)
-
blues rock
-
metalde varsa müptelan olurum, bırakamam.
-
schwarzseherisch bunu yazdı
metalde varsa müptelan olurum, bırakamam.
+1. her gun farkli turden calmayi dene bence. bu gun sadece 70 ler calicaz de mesela.
-
edit
DestinatioN tarafından 28/Ara/12 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
sosyal ağlarda kendine uygulama yapıp yayabilirsin.
-
rockfm i yerleştirdim s.im ya onla mı uğraşcam :D
-
Popüler kültürün kölesi olup yarın emre aydın çalmayacaksa müptelası olabilirim hacım. Direkt başkalarının servisinden yapılıyor sanırım yayın, sen playlist oluştur geniş geniş her türden, isteyen istediği türü dinlesin sadece, hatta türler için öneri falan yapabilelim dinleyiciler sayesinde de gelişsin. Talebe göre ekleme çıkarma yaparsın hoş olur.