Rock"N Coke 2006 [Serinin 4. Konseri]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    http://www.rockncoke.com/tr/rockncoke2006.asp?ua=1&ui=1

Ben 3 yıldır konser alanında Ek$i sözlük zirvesine katılıyorum. Umarım bu sever Tahribat.com, Tariqat zirvesi yaparız. Benim evim konser alanına 10-15 dakika mesafede olduğu için sorun yaşamıyorum da gelecek arkadaşlar olursa yol tarif ederim :)

1-2-3 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı'nda 4.sü düzenlenecek dünyanın bu tarafının en büyük festivalidir.

Coca-Cola'nın ana sponsorluğunda Pozitif Tanıtım Organizasyonu ve IKSV işbirliği ile gerçekleşen Rock'n Coke festivali, gerek festival alanının yapılandırması ve tasarımı, gerekse katılımcılar, program ve vizyonu ile bugüne kadar Türkiye'de denenmiş festivallerden tamamıyla farklı bir etkinliktir.
    Dünya gençliğinin tutkusu haline gelen açık hava festival olayını Türkiye’de de benimsetmek ve geniş bir kitle için ortak platforma dönüştürmeyi hedeflemektedir.

Rock’n Coke müzik kasabası, 3 gün boyunca temel motivasyonu müziğin yanında 50.000 kişinin temel ihtiyaçlarını da karşılayabileceği alternatif bir yaşam deneyimi sağlar.

Hezarfen Havaalanı, İstanbul’dan yaklaşık 50 km uzaklıkta ve 3 tarafı Büyükçekmece Gölü ile çevrili bir yarımada...

2 günlük maratonda dünyaca ünlü bir çok yabancı grup ve DJ’in yanısıra yerli müzisyenler de sahne alacak.
    Konserlerin dışında, kamp, aktivite / eğlence alanları, yiyecek & içecek dükkanları, sağlık merkezi/ ilkyardım çadırları, dinlenme alanları / çadırları, tuvaletler, otopark, bilet satış ve danışma noktaları bulunacak.

ta taa :)

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Ya kamp biletleri çıkmış ön satış alcam ben yakındada kimler geliyo kesin biliyomusun doğuhan metalica ve rammstein muhabbeti vardı. Birde tişört kazanmışım hala getirmediler a.q.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben tshort kazanmışım ama gelecek biara
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    ben her sene 3 t-sihrt alıyorum 2 sini dağıtıyorum sevdiklerime eğer isterseniz 2003 ve 2004 tshirt ü var.. onu getiriyim taksimden alın :):)

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    walla bizde 2 3 kafadar seneye öss stresine girmeden rock'n coke yapalım fikri attıydık ortaya bi ara.Belkim bi bakmışız rock'n coke biletlerimiz var ve biz istanbuldayız.Doguhan abümüz bize yolu tarif ediyo.Şurdan sola dön orada 50 bin kişilik bi kalabalık var kime sorsanız orada gösterir zaten filan :))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockipsiz
    rockipsiz's avatar
    Erkek
    http://www.rockipsiz.com/content/view/40/41/

izmirden gidicekler için bi toplanma, kaynaşma, hep beraber gitme gibi etkinlik düzenleyebiliriz...

Always with me, always with you...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    rockipsiz!!! lan emrah bana bak sen gelmezsen yıkarım tarikati başına :):):) oğlum bu sene cok daha saglam olacak zaten kasımda askere gıdıyım dıyorum.. bu yaz dıbıne vurcaz olayın :):)

geçen seneki pogo X 2
    geçen seneki headbang X 2

hikaye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    doğuhan abücüm güzel hamburgerler karşılığında tişörtlerden birini istiom.
    ayrıca ben gelicem rock'n coke a orda da görüşürük.
    ayrıca sana bi sorum olcak.hem barışarocku hemde rock'n coke'i aynı anda nası destekliyon abi sen?

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gerekli çoğunluk sağlanırsa zamanın maddi durumuma göre ben gelebilrim gerçi yine mal mal MUSE tadında grupları çıkarırlar ama Duman için gitmeye değer.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Geçen yıl bizim arkadaşlar rock'n coke ya beleş girmek için orada görevli oldular. Tuvalatler tamamen rezalet dediler, içeriye ot sokmayı da becerenler olmuş. Millet hep damardan gitmiş. rammstein gibi bir gurup gelirse gözünün yaşına bakmam gelirim.

vatandaşa kafam girsin!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    kokainman :) lan ben sizin devamlı musterınızım :) her gun taksımburger yıyorum orda :D:D

barışarock organızasyondan istifa ettim artık bi tek rock n coke var

hikaye
Toplam Hit: 1905 Toplam Mesaj: 16