folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rock'n Coke A Kimler Gidicek ?

Rock'n Coke A Kimler Gidicek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sadece motörhead için gidilebilir.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------
    limp bizkit' in çıkacağı festivale Rock ismini yakıştıran zihniyet zamanında 50 cent içinde aynısını yapmış ve bu ülkede ki Rock Müzik kavramının anasını **kmişti yine aynı durumla karşı karşıya kalan Türk gençlerimiz Rock Müzik adı altında tiki concon müziklerini dinleyecek her zaman oldupu gibi Burn çadırında trance müzikler ile kopacak ardından da çıkıp Rockcıyız Babaa diyecek. Bu festivale oldum olası kılımdır karşı festivalciyim ben...

Gayet güzel bir şekilde limp bizkit dinleyip taksimde akşam 12'ye kadar bira içip cool takılıyorum nie bozmaya çalışıyosunki?

Yeni aldığım marilyn manson t shirtum ile tüm kızlarda bana bakıyo işte..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

sRcN bunu yazdı:
    limp bizkit' in çıkacağı festivale Rock ismini yakıştıran zihniyet zamanında 50 cent içinde aynısını yapmış ve bu ülkede ki Rock Müzik kavramının anasını **kmişti yine aynı durumla karşı karşıya kalan Türk gençlerimiz Rock Müzik adı altında tiki concon müziklerini dinleyecek her zaman oldupu gibi Burn çadırında trance müzikler ile kopacak ardından da çıkıp Rockcıyız Babaa diyecek. Bu festivale oldum olası kılımdır karşı festivalciyim ben...

Gayet güzel bir şekilde limp bizkit dinleyip taksimde akşam 12'ye kadar bira içip cool takılıyorum nie bozmaya çalışıyosunki?

Yeni aldığım marilyn manson t shirtum ile tüm kızlarda bana bakıyo işte..

nu metal, metal müziğin yüz karası olarak görülüyorda ondan slipknot dinleyen adama liseli diyorlar duymadın mı hiç :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    nu metal no metal sloganı metal-archives forumlarında kol gezer sen bana Limp dersin Marlyn dersin bide utanmadan metal müzik konusu içinde kullanırsın hasta olurum hasta. Eskiden çok eskiden o zamanlar nu gibi metalcore (şu an ki hali) gibi müzikler kol gezmeden önce biz metal müzik dinleyenler toplumda saygı duyulan insanlardık. Oduncu gömleğimiz klasik kesim kot pantolonumuz ile okur, dinler, çalar, söylerdik herkes bizimle sohbet etmek için sıraya girerdi. Sonra nu v.b. türevleri çıktı piercing bu müziği dinleyenlere itaf edildi ardından sallama zincirler, rasta saçlar, dövmeler, köşe başlarınd alkol, hap, cigara girdi işin içine kötü çocuk olduk birden, ööggh olduk, kaka olduk yani kısaca toplumun sahipsiz piç çocukları olduk bunun da tek sorumlusu nu metal dinleyip içindeki pisliği müziğe mal eden zibidilerdir. Artık metal müzik = satanist, esrarkeş, alkolik v.b. biz eskidende içerdik alkolümüzü, cigaramızı ama kimse bilmezdi. Özenirlerdi bizim hayatımıza. Siz şimdi gidin Limp dinleyin taksimde marlyn ibnesinin tshirtlerini giyin, Slipknot dinleyip böğürün ve ardından brutual vokal yapıyorum diyin :} Biz arada bastırılmış duygularımızla Death müzik dinlemeye devam edelim. Piyasa sizin Nu Çocuklar, Dötik Hatunlar...Offf sinirlerim boşandı cümleleri yuvarlamış yutmuş olabilirim yılların acısını çıkardım Oh be !

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=2KF9XL3O8hk

iyi grup yokmuş bu sene pehh !

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Sayın mürit sRcN, zamanında imrenilen insan olupta şimdi forumlar bitmiş ruhunu taşımaya çalışman çok acı gerçekten. Bahsettiğin insan tipleri hala kendini korudu ve koruyor. Sen görünen o ki sen kendıni bu yeni akımdan koruyamamış ve sürüye karışıp gitmişsin. O yüzden şimdi anca forumlarda eski cool sandığın günleri anıp iç çekersin böyle. Dök içini dök rahatla ne de olsa nu dinleyenler gelip tüm havanı almış kalmışın forum kenarlarında şimdi..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bu gönül Motorhead i görmek ister :D

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

motorhead dışında gerisi fıs.rock'n coke her sene aynı şeyi yapıyor bi tane düzgün adam çağrıyor gerisi çoluk çocuk grubu.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

motorhead dışında gerisi fıs.rock'n coke her sene aynı şeyi yapıyor bi tane düzgün adam çağrıyor gerisi çoluk çocuk grubu.

Toplam Hit: 2969 Toplam Mesaj: 25