Rockstar Games Gta Serisinden En Çok Hoşunuza Giden Seri Hangisi
-
vice city iyiydi ama en sevdiğim san andreas oldu
-
Vice City underground gibi bi yamalı versiyon vardı full modifiyeli arabalarla doluydu sokaklar. On numara bi versiyondu aylarca sıkılmadan günlük 1-2 saat oynadım
-
Hocam anket yapsaydın keşke.Ben kesinlikle gta 5 diyorum.
-
Gta serisinden en cok hosunuza giden seri ?
Sanirim.hangisini en cok sevdigimizi sordun
Cevap ta vermis olayim gta 3 en cok hosuma giden olmustu gta ve gta2 den sonra gta 3 devrimdi .3 boyutlu olmasi bambaskaydi fakat gel gelelim gta5 mukemmel en cok gta5 i seviyorum gta 6 ciksin onu sevecegim
hipokondriyak tarafından 06/Oca/14 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
tabi ki Gta 2 liseliler bilmez.
-
vice city bombaydı san andreas sarmadı daha da oynamadım bilgisayar kaldırmıyor :D
-
vice city tamam eyvallahta. san andreas bambaska.
-
vice city serinin kralı , tabiki scarface senaryosunu %100 çalmasının da etkisi var.
fakat serinin en iğrenç oyunu en renksiz , ruhsuz , senaryosuz san adreas ın seveni olmasını bir türlü anlayamıyurum.
neyseki gta 4 ve 5 te durumu düzelttiler.
gta 2 ve 1 e farklı gözle bakmak lazım başka bir oyun muş gibi.
http://www.youtube.com/watch?v=gPOrDtZYDfU
-
tabiki gta I
yıl 1997
orta ikideyim. Bilgisayar dersimiz vardı. Gittik bilgisayar laboratuvarına. o zaman bilgisayar almadı ailem derslerimi çalışmam diye(ki öncesinde 1995 senesinde vardı samsung model)
arkadaşın biri heyecanla bu oyundan bahsediyodu.
ne zamanlardı.
-
Tabi ki san andreas . Oyun o kadar kapsamlıydı ki . Sıkılmazdım oyunu oynarken ha sıkılırsam mı ? Gider bi savaş uçağı alır akrobasi yapardım olmadı kas yapmaya giderdim olmadı hot coffe yama yükler karıya giderdim :D