Rodeon X1550 Series
-
Arkadaşlar Rodeon x1550 Series Ekran Kartım Var Bütün Oyunları Açıyor Fakat Bellli Bir Süre Sonra Oyunda Donmaya ve Yavaşlamaya Başlıyor
Ekran Kartının Driver ı Devreye girmiyodu açılışta başlangıç a attım driver ı devreye girdi fakat gene aynısını yaptı 3 d driver dan 3 d seçenekleri falan karıştırdım bi şey bulamadım
Driver ı Eskidir Diye Netden Güncel Driver ını Buldum Kaldırdım Ekran Kartını Güvenli Kipte Kaldırdım Driverlarını Silip Tekrar GÜncel Driver ı Yükledim Gene aynısını yaptı önerileriniz varmı arkadaşlar servise mi göndermeliyim sizce ?
-
hacı ram nedir + oynadığın oyun hangısı ?
diğer oyunlardada yapıyormu aynı olayı ?
-
Makina Amd Athlon X2 Dual Core 4800 1 GB RAM 160 gb hdd msı k9neov3 mainboart bütün oyunlar da yapıyor cyrissde hatta gta vice cty de bile
-
Bendede vardı o karttan ama en sonunda 8600gt ye geçiş yaptım ve rahat ettim, bence öyle yap sende
-
Servislik yane önerisi olan üstadımız varmı ?
-
Bu modelin 64 ve 128bit iki modeli var. sendeki eger 64bit olan modelse bu karttan oyunlarda performans bekleme. 800*600 cozunurlugunde bile rahat calısmayacaktır oyunlarda. 128bit modeli ise gta gibi oyunlarda sorun yasatmaması gerekiyor, gpu ve ram hızları fena degil, s.m 3 vertex 2 destekli 8pipe orta seviye bir dx9 kartı aslında. ısınma problemidir buyuk ihtimalle, fansızsa kartın pasif sogutma takabilirsin yada fanlı guzel bir sogutma alabilirsin. sogutma mevcutsa eger bir kontrol et ekran kartının ısısını, ona gore degistirirsin sogutmayı.
-
Ekran kartının fanı düzgün çalışıyor mu?
Soğutucusunu falan çıkarıp taktın mı hiç? olaki tam oturmama vs gibi bi problem olabilir
Bir de güç kaynağın gerçek mi çakma mı?
-
Söyleyim hocam makınayı kasper sky la tarat sorun çözulcektır ;) connectus_erectus birde hocam guckaynagı denmez power suply.) alakası yoktur.) makınayı tarat sen hocam bulunan vıruslerı sil sorun cozulcek.)
-
Ekran Kartını Fanı Çalışıyor Fanın Yetersiz Geldigini sanmıyorum cünkü cok ısı derecesi iyi.ekran kartını söküp tekrar takdım bios pilini cıkardım oyunu açtım belli bi süre gayet güzel performans aldım ama sonra gene donmaya başladı.öyle bi şey ki haflife de bile donuyor.anlamadım virüs falan bugüne kadar ekran kartını hiç alakasını görmedim ama akşam yine de taratıcam kaspersky le servisin yollu gözük tü galiba
-
anakart cd sinden chipset leri tanıtıp deneme yapmak lazım ? + ısınmadan dolayı bir yavaşlama söz konusu olamaz çok ısınır ise ya donar yada restart yapar.
-
him hacı bas formatı burdan bişey söylemek yanlış
sorun gdd de olabilir anakartda olabilir belkide ram dir :) ama power kesinlikle değil diye düşünüyorum.
bios pilini söktüm falan düzeldi demişsin anakartla alakalıda olabilir sorun gönder servise...
ama ondan önce bi ram deneme imkanın varsa ram dene.