Rodos Webin Allah Belasını Versin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu nekadar içten bir bedduadır ya...mükemmel :|

5 gündür site açılmıor adamlara ulaşamıyorum artık hostu değiştirmeyi düşünüom artık diğer hostuda hayrına birisine veririm yapıcak bişi yok hostbulada yazdım şikayeti adamların şikayetlere verdiği cevaplar kopyala yapıştır biri kablo çekmişte ondan olmuş fiber optikmişmi neymiş kablo götlerine girsin a.koduklarım

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    selim_pusat bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

5 gündür site açılmıor adamlara ulaşamıyorum artık hostu değiştirmeyi düşünüom artık diğer hostuda hayrına birisine veririm yapıcak bişi yok hostbulada yazdım şikayeti adamların şikayetlere verdiği cevaplar kopyala yapıştır biri kablo çekmişte ondan olmuş fiber optikmişmi neymiş kablo götlerine girsin a.koduklarım

hoca ne demişler irkile irkile irkilmemeyi öğreneceksin...

bak işte buda sna ders olur en azından ak ve kara'Yı anladın...bence birde bu yönden düşün

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    selim_pusat bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

hoca ne demişler irkile irkile irkilmemeyi öğreneceksin...

bak işte buda sna ders olur en azından ak ve kara'Yı anladın...bence birde bu yönden düşün

haklısın zaten ne demişler pahalıdır vardır bi hikmeti ucuzdur vardır bir illeti :@

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
Toplam Hit: 4439 Toplam Mesaj: 14