Rolex Saat Satın Almak ?
-
2021 de sipariş ettiğim Rolex im 1 yıl 2 ay sonra teslim edilebilmişti. Seri üretim otomasyon gibi şeyler olmaması sebebi ile normal bir durumdur. Her 5 yilda bir saat mekanizmalarının yıkanıp yağlanması gerekir ortalama saat içerisinden 400den fazla parça sökülmek zorundadır. Aylık zaman sapması 3dk geçen Rolex sorunludur. Rolex prestiji ve kaliteyi temsil eder.
Martech tarafından 20/Oca/25 04:29 tarihinde düzenlenmiştir -
casio f-91w değil ki hocam bu ürün serisinden 1 milyon tane üretip stokta tutsunlar. muhtemelen az sayıda stok üretiliyor ya da talebe göre üretiyorlar. bu tip üst segment saatlerde el işçiliği var genelde fabrikasyon üretim olmuyor. talebe göre üretim oluyor.
ayrıca rolex sadece isimsel olarak zenginlik göstergesi yoksa saat piyasasında amatör eğlendirir düzeyde biraz :) paranın miktarına göre prestiji olan daha iyi markalar var.
-
Dünyanın her yerinde böyle, adamlar satmıyor.
-
Alla alla, veri fantastik yani
-
garga bunu yazdı
Ya siz ciddimisiniz ?
Yani ben girip bir dukkana Rolex saat alamiyormiyorum ?
Bu Türkiye'demi böyle sadece yoksa heryerdemi ?
hocam herkes istediğinde erişebilseydi bu kadar değerli olmazdı (:
-
LynXMaSTeR bunu yazdıgarga bunu yazdı
Ya siz ciddimisiniz ?
Yani ben girip bir dukkana Rolex saat alamiyormiyorum ?
Bu Türkiye'demi böyle sadece yoksa heryerdemi ?
hocam herkes istediğinde erişebilseydi bu kadar değerli olmazdı (:
-
Rolex en üst segment olmamakla birlikte, ulasılabilirliği ve yaygınlıgı daha fazla oldugu için paraya cevirme konusunda da üst segmente göre daha kolay. Alanların ( en azından tr ) yatırım amaçlı aldıklarını düşünüyorum. Saklarsan değerlenir, koluna takıp yurtdısına gidip satsan vergiden kacmıs olursun :)
-
İşin içinde başka iş yoksa bir saate 20 binden fazla vermek bana saçma geliyor
mevcutta 2 saatim var biri hugo boss diğeri kinetix son 5 yıldır spor yada klasik hugo boss u takıyorum kadranı çok beğeniyorum sadece o
bişeyi alırken ben bunu kırsam kaza yapsam çaldırsam bi şekilde elimden gitse koyar mı diye düşünüyorum koyacak bişeyse bana göre değildir
-
CiRKiN bunu yazdı
İşin içinde başka iş yoksa bir saate 20 binden fazla vermek bana saçma geliyor
mevcutta 2 saatim var biri hugo boss diğeri kinetix son 5 yıldır spor yada klasik hugo boss u takıyorum kadranı çok beğeniyorum sadece o
bişeyi alırken ben bunu kırsam kaza yapsam çaldırsam bi şekilde elimden gitse koyar mı diye düşünüyorum koyacak bişeyse bana göre değildir
hocam düşününce sende gerçek anlamda "0" saat var dolayısıyla bir saate 20binden fazla vermenin sana saçma gelmesi normal :d
ekonomik duruma göre saat güzel bir aksesuardır
-
https://www.rolex.com/tr/watches/sky-dweller/m336934-0008 güzel ama ya :)