Roman
-
1800 lü yıllarda yaşamış dönemin aydın kişisi olan Ahmet Mithat Efendi' nin Hüseyin Fellah kitabı okuduğum en güzel kitap. Tavsiye ederim.
-
Tarihçi güzel kitaptır abi bence onu oku..
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar son zamanlarda okudugunuz güzel, begendiginiz tavsiye edebileceğiniz romanları yazabilirmisiniz..
rastgele kitap almak istemiyorum,birileri tavsiye etsin oyle alayım
bu arada fantastik romanları falan soylemeyin hiç sevmem..
-----------------------------grangé vardır bilirsin al oku adamın kitaplarını hatta hepsini oku yine son kitabı hariç diyeceğim "şeytan yemini" okumadm bunu
bir de bende fantastik sevmm ama bartimaeus üçlemesi var ikisini okudm ne desem bana daha gerçekçi geldi ama illa git al oku demm
yauw çocuk kitabı ama ben Küçük Ağaç'ın Eğitimi kitabını çok severim
edit: yanlış yazmışım kimse uyarmıyor "şeytan yemini" olacaktı kitabın adı
şeytann müridi olan glenn meade -
Güneşin Zaferi - Wilbur Smith yada yine ayni yazarin Bencil Romanı
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar son zamanlarda okudugunuz güzel, begendiginiz tavsiye edebileceğiniz romanları yazabilirmisiniz..
rastgele kitap almak istemiyorum,birileri tavsiye etsin oyle alayım
bu arada fantastik romanları falan soylemeyin hiç sevmem..
-----------------------------grangé vardır bilirsin al oku adamın kitaplarını hatta hepsini oku yine son kitabı hariç diyeceğim "şeytann müridi" okumadm bunu
bir de bende fantastik sevmm ama bartimaeus üçlemesi var ikisini okudm ne desem bana daha gerçekçi geldi ama illa git al oku demm
yauw çocuk kitabı ama ben Küçük Ağaç'ın Eğitimi kitabını çok severim
grange in "Leyleklerin Uçuşu" okudum.bi solukta.şipilbörg halt etmiş.
-
gargim kültür akıyo paçalarından ;
1-Namahrem
2-Atlantis
3-Büyük düşünmenin büyüsü
4-Riga'nın köpekleri
al haci abi oku aq ya :D -
hem düşündüren hem güldüren bir kitap istiyorsan "Üçüncü harname (Eşek Kitabı)" olarakta biliniyor bunu oku derim
kısa bir bilgi verecek olursak
Türkiye’nin kaderinde oynayan birçok olay vardır. Turgut Özal, çocukken eşekten düşüp kolunu kırmış, sakat kalmıştır. Bu nedenle Hava Harp Okulu sınavlarından elenmiştir. 1990’lı yıllarda, askerin PKK ile mücadelesinde mayın arama tarama konusunda uzman olan ’Reşo’ adlı eşek büyük hizmetler ifa etmiş ve sonunda emekli olmuştur. Reşo’nun bakımı halen askeri bir tesiste sürmektedir. Cumhuriyet’in ilk kurulduğu yıllarda, Mustafa Kemal ve İsmet İnönü zamanında eşeğe binmesini bilmeyenler kaymakam olarak atanmıyormuş. O zaman yol yok tabii.. Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez, ABD Başkanı Bush’un korkak, eşek ve sarhoş olduğunu söyledi. Bu söz Bush’a karşı dünyada yükselen tepkinin bir ifadesiydi. Eğer bir Türk Başbakanı, Bush’a hakaret etmek istese asla eşek demez, kesinlikle ’eşşekoğlu eşşek’ derdi. Çünkü eşeklik üniversal bir olgudur; fakat ’eşşekoğlu eşşeklik’ tabiri sadece Anadolu insanının dilindedir. Biz eşekle imtizaç etmiş milletiz. Etiyopya’da ’Eşek Hastanesi’ olduğunu bilir miydiniz?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Huzur Sokağı :D
katıltımmm. -
İlk üç dakika önce
Fizik yasaları üzerine
Darwin ve Sonrası
Bilim iş başında
Maddenin son yapıtaşlar
Tübitak'ın kitapları...Mükemmeller...Tümünü okumanızda fayda var...
-
Hoca benim hayatım roman :|