Root Ve Yedek Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

reklam demişken . bende hiç bir uygulama vs yokken  tam sayfa akbank renklamı çıkıyor.

hadi onu geçtim bir iki kere youtubeda video izlerken çıkartı laks diye önüme yok ebesinin amı dedim.

hang i uygulamadan kaynaklanıyor olabilir nerden çözerim onuda anlamadım. 

antivirüs filan tarattım ama devam ediyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

reklam demişken . bende hiç bir uygulama vs yokken  tam sayfa akbank renklamı çıkıyor.

hadi onu geçtim bir iki kere youtubeda video izlerken çıkartı laks diye önüme yok ebesinin amı dedim.

hang i uygulamadan kaynaklanıyor olabilir nerden çözerim onuda anlamadım. 

antivirüs filan tarattım ama devam ediyor

biraz uğraştırsada kingroot u kutdum üstüne superuser rootchecker gibi bir iki uygulama kurdum istediğimi yapamayınca bütün bu kurduklarımı kaldırdım. (hangi uygulama reklam kurdu bilmiyorum)

bu uygulamaları kurduğumdan beri çıkan reklamlar uygulamaların kaldırılmasına rağmen kalkmadı bende play storede reklamla alakalı ne varsa denedim ama sonuç olumsuz oldu

uygulama yöneticisinden de kontrol ettim gereksizşeri kaldırdım gene sonuç olumsuz.

neyse bir kaç konu okudum nette 360 security  kur tarat demiş yiğidin birisi bende onu yaptım reklam sorunu ortadan kaltı dene istersen.

kolay gelsin ;)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

valla deneyeyim bir bakalım :)

Toplam Hit: 1943 Toplam Mesaj: 14
root