Royale-Güzel Bir Siyah Xp Teması
-
sniphacker bunu yazdı:
-----------------------------
SpyßreaK bunu yazdı:
Reluna kullanıyorum babalar gibi :) isteyen olursa eklerim buraya ;)
Ekran görüntüsü verirsen fikir sahibi olabiliriz :)
-----------------------------EDİT:Haa bana dememişin :p ewt verin bakalım
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Bilinmeyen bunu yazdı:
Her zaman xp klasik kullanıyorum diğerleri yavaşlatıyo valla.-----------------------------
Bu windowsun kendi tema dosyasının değişmişidir bunu yükleyipte kasarsa xp classic dede kasar.Kasmıcağından eminim bi dene istersen
-----------------------------Herhalde yani..
Ama bak kardeşim bi Windows Xp teması vardır bi de Windows klasik teması vardır. Şimdi sen ikisini de sırayla kullan bakalım fark neymiş görürsün.
-
yavaşlatma yapiyomu indiren varsa yada kullanan sölesin indirmicez yoksa :D
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------yavaşlatma yapiyomu indiren varsa yada kullanan sölesin indirmicez yoksa :D
-----------------------------bi yavaşlama hissetmedim ben
-
indirdin kurdum gayet hoş sade ve güzel herkeze tavsiye ederim canerator e de tesekkur ederım ;)
-
Kesinlikle yavaşlatma olmuyor.Ben 1 senedir bunu kullanıyorum format attığım pc lerede bunu kuruyorum ve hiçbir yavaşlatma görmedim.
Bu tema windows xp stili teması ne kadar hızlıysa okadar hızlıdır bilinmeyen'in kullandığı tema windows klasik stili(win 98 stili) olduğu için doğal olarak xp temasından hızlıdır.
EDİT:bilinmeyen klasik dediğinde xp stili sanmıştım.yanlış anlamışım :D
-
tesekkurler super tema hemen kurdum
-
emegın ıcın sagol :D
-
eyw. sağol o üstteki iconları açınca zaman zaman kasabiliyor
-
bu arada siyah değil lacivert tonlarındadır temanın rengi yanlıs anlasılma olmasın
siyah tema farklıdır ismi zune belki kullananlar vardır su ana kadar tum temaları kullandım biliom xD