Royalmotors.Com.Tr Scripti Tepe Tepe Kullanın!!!
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar flash action script kütüphane sistemli çalışır yani xml ile dışardan bilgi girilir. sitenin bütün alanlarının xml ile değiştirilebilir olması gerekir. Şayet başka türlü flash site editlenemez. Ama bununda yolu var. Decompiler adı verilen programlarla swf leri açıp FLA haline getirebilirsiniz. Ancak istediğiniz her şeyi elde etmeniz mümkün olmaya bilir. Bu programınız yoksa swf dosyaları asya editleyemezsiniz.
-----------------------------e tamam ikinci dediğin flash editlenme olmuyomu yani biz kaç senedir yanlışmı biliyoz.
-
ustalar zaten benim istediğim flashı değil. asp kısmını editlemek. Yani galeri kısmını silip yerine makale yayınlama modulu gbii bişi yapılamaz mı. Resim yerine yazılar makalleer yayınlamak için. editlemekten kastım bu :D
-
o postta flash ditlemenin çoğu kesimin bilmediğine vurgu yaptım. Dedim ki ama çaresi var. Decompiler adı verilen programlarla swf leri açıp FLA haline getirebilirsiniz. demişim.
buda senin senelerdir yanlış bildiğini kastetmiş olmuyorum. Ve adım gibide emini çoğu flash bilen insan bunu hala bilmemektedir.
-
link çalışmıyor :S başka bir link varmıdır?