folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Royalmotors.Com.Tr Scripti Tepe Tepe Kullanın!!!

Royalmotors.Com.Tr Scripti Tepe Tepe Kullanın!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar flash action script kütüphane sistemli çalışır yani xml ile dışardan bilgi girilir. sitenin bütün alanlarının xml ile değiştirilebilir olması gerekir. Şayet başka türlü flash site editlenemez. Ama bununda yolu var. Decompiler adı verilen programlarla swf leri açıp FLA haline getirebilirsiniz. Ancak istediğiniz her şeyi elde etmeniz mümkün olmaya bilir. Bu programınız yoksa swf dosyaları asya editleyemezsiniz. 
    -----------------------------

e tamam ikinci dediğin flash editlenme olmuyomu yani biz kaç senedir yanlışmı biliyoz. 

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    ustalar zaten benim istediğim flashı değil. asp kısmını editlemek. Yani galeri kısmını silip yerine makale yayınlama modulu  gbii bişi yapılamaz mı. Resim yerine yazılar makalleer yayınlamak için. editlemekten kastım bu :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

o postta flash ditlemenin çoğu kesimin bilmediğine vurgu yaptım. Dedim ki ama çaresi var. Decompiler adı verilen programlarla swf leri açıp FLA haline getirebilirsiniz. demişim. 

buda senin senelerdir yanlış bildiğini kastetmiş olmuyorum. Ve adım gibide emini çoğu flash bilen insan bunu hala bilmemektedir.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    link çalışmıyor :S başka bir link varmıdır?
Toplam Hit: 2707 Toplam Mesaj: 15