RPG Önerileri
-
RPG-7 :Pp
-
The Elder Scrolls serisini hatmettin mi?
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------RPG-7 :Pp
-----------------------------
Onunla oynamak biraz sakat :D @Vader Evet. -
Hacı RPG-7 tavsiyesi istiyorsun sandım yeminle :| Hatta konunun bu kadar hit aldığını görünce dedim kesin evinin duvarında av tüfeği niyetine asanlar da vardır.
-
Recettear: An Item Shop's Tale diye aslinda tam senin aradigin turde (hack n slash?) bi oyun cikti aslinda bugun. Indirdim ama oynamadim. Ama cok guzel bi$eye benziyo. $iddetle tavsiye ederim.
Hmm indirdim niye oynamadim cunku icinden iso dosyasi cikmadi binle sfv cikti daemon falanda yuklu olmadigi icin acamadim :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Recettear: An Item Shop's Tale diye aslinda tam senin aradigin turde (hack n slash?) bi oyun cikti aslinda bugun. Indirdim ama oynamadim. Ama cok guzel bi$eye benziyo. $iddetle tavsiye ederim.
Hmm indirdim niye oynamadim cunku icinden iso dosyasi cikmadi binle sfv cikti daemon falanda yuklu olmadigi icin acamadim :D
-----------------------------
Hack n' Slash'tan daha kasvetli şeyler istiyordum aslında :D Çekeyim internetten bi, eyv. Vader ;) -
sacred 2 14gb kadar çekebiliosan başla.Sistemde iyi olması lazım ama sağlam oyundur