Rsim Upload Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    superboy2525
    superboy2525's avatar
    Erkek

@zumsuk

Ustad sende linuxcusun hee :) walpaperi aksam eve gidince sallarım sana.. resim upload sisteminide denemeniz icn verdim ben kurdum :) test etmeniz icin verdim .. Birde Devamlılıgı olması lazım yoksa tutmaz bu tip siteler ....

Bilgi Paylasmak İcindir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    imageshack.us  'den şaşmayacaksınn..

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    superboy2525 bunu yazdı:
    -----------------------------

@zumsuk

Ustad sende linuxcusun hee :) walpaperi aksam eve gidince sallarım sana.. resim upload sisteminide denemeniz icn verdim ben kurdum :) test etmeniz icin verdim .. Birde Devamlılıgı olması lazım yoksa tutmaz bu tip siteler ....

linuxcu olduk :D devamlılığı için şöyle olması laızm hoca kesintisiz olması lazım milsal hemenpaylas ne oldu hızlıydı dosya upload ediyoduk küt götürdü dosyaları. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    superboy2525
    superboy2525's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    superboy2525 bunu yazdı:

@zumsuk

linuxcu olduk :D devamlılığı için şöyle olması laızm hoca kesintisiz olması lazım milsal hemenpaylas ne oldu hızlıydı dosya upload ediyoduk küt götürdü dosyaları. 

AYnen katılıyorum sana.. TEk yapacagım sey fırsat bulamıyom servere mod_elseviya kurmam lazım sonra sistem tamam.. HEmen paylas ticaret pesindeydi bizim google yeter :) Kesinti olmaz o konuda suphem yok..

Bilgi Paylasmak İcindir
Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 15