Rsim Upload Sistemi
-
@zumsuk
Ustad sende linuxcusun hee :) walpaperi aksam eve gidince sallarım sana.. resim upload sisteminide denemeniz icn verdim ben kurdum :) test etmeniz icin verdim .. Birde Devamlılıgı olması lazım yoksa tutmaz bu tip siteler ....
-
imageshack.us 'den şaşmayacaksınn..
-
superboy2525 bunu yazdı:
-----------------------------@zumsuk
Ustad sende linuxcusun hee :) walpaperi aksam eve gidince sallarım sana.. resim upload sisteminide denemeniz icn verdim ben kurdum :) test etmeniz icin verdim .. Birde Devamlılıgı olması lazım yoksa tutmaz bu tip siteler ....
-----------------------------linuxcu olduk :D devamlılığı için şöyle olması laızm hoca kesintisiz olması lazım milsal hemenpaylas ne oldu hızlıydı dosya upload ediyoduk küt götürdü dosyaları.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
superboy2525 bunu yazdı:
-----------------------------@zumsuk
-----------------------------linuxcu olduk :D devamlılığı için şöyle olması laızm hoca kesintisiz olması lazım milsal hemenpaylas ne oldu hızlıydı dosya upload ediyoduk küt götürdü dosyaları.
-----------------------------AYnen katılıyorum sana.. TEk yapacagım sey fırsat bulamıyom servere mod_elseviya kurmam lazım sonra sistem tamam.. HEmen paylas ticaret pesindeydi bizim google yeter :) Kesinti olmaz o konuda suphem yok..