RTE Den İnciler
-
ula haber sitelerine bakıyodumda gördüm. Recep T. Erdoğan il kongresi için yozgata gitmiş bugün, işte orda chp ye yüklenirken sarfettiği söz.
RTE: "YAPTIKLARMIZA MUHALEFETİN HAYALLERİ YETİŞEMEZ"
demiş :))
tahribatlı mıdır nedir :)
yav rte bunlara gerek yok... -
ehehe, tayyip burayi okuyosan senin ta amk...
-
doğru söylüyo işte.
hangi hükümet 100 ytl'ye ev veriyo?
kim buna cesaret edebiliyo?
daha birileri çıkıp "herşey kağıt üstünde" diyebiliyosa onun alnını karışlarım.
-
tabii canım 100 ytl ye ew verior abi salak salak konuşmayın ya..
hadi veriosa 100 ytl ye git bana 50 100 tane al gel .. hatta 2 3 tane site kurdur gel..
adam 100 ytl taksitle ew verior m.q ayda 100 ytl ytl 300 ay para öde artık
böle basit yalanlara kanmayın m.q yapacaktı ilk başta yapsaydıya.. tabi götü sıkıya geldi bi bok yapamadı vaatlerini yerine getirmedi seçimler yaklaştı " göt " yemedi adamın kendi çapında bişeyler yapıo.. alsında o 100 ytl lik ewleri götüne soksun dalyarak herif. -
ya 3 tane akp liye 100 ytl ye ev vermesinin neresi iise amk ? adam direk partilisine kiyak yapiyo bi de ne guzel dionuz..
-
240 ay vadeli veriliyor.
ister al ister alma.
vatandaş istedikten sonra sana bok yemek düşer. -
Ulan RTE yi gorunce ne anladim bir bilseniz Rich Text Editor :) su an kendi kendime gulmekteyim deliyimdir birazcik :D
-
bu arada neden başta böyle bişey yapmadığı konusuna gelince.
birileri ülkenin kanını emmiş ve posasını bırakmıştı.
o sizin arzuladığınız zihniyetteki insanlar...
bilmem hatırlar mısınız o günleri? -
La gazetenın bırınde okumuştum bu chp lideri zamanında SHP liderliğinde katılmış şecimlere vay a.q
-
yarım kalan kafanla tartışma ortamı yaratma.. kimin ne bok oldugun bilioz.. görende tayyiple yatıo sanıcak seni. nerden bilion adamın ne bok yediğini kimse bilemez ama icraatlar gösterior..
-
valla la RTE deyince rich text editor ile ilgili bir şeydir dedim :)
Toplam Hit: 2004 Toplam Mesaj: 15