folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rublik - Bilgisayarınız Açıkken Para Kazanın

Rublik - Bilgisayarınız Açıkken Para Kazanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bırak siktiret bişi çıkmaz bundan..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Max'a çektm ağzına sıçtı bilgisayarın resmen. 5 dakkada 2 tane solution buldu bakalım nolacak bunun sonu.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Bi ara http://mining.bitcoin.cz/ buranın havuzundan yapmıştım,1 dolar oldu yarısını falan sildiler site üzerinden,biraz sonra tekrar sildiler bi kısmını falan,bende yapacağınız işi .. deyip çıkmıştım. Öyle de saçma sapan bir anım oldu işte.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yalnız aklıma takıldı. Çözülmemiş md5-hash ları bu şekil gpu yardımıyla kırabiliyorduk. Ancak bu çok zaman alıyor. Fakat bazı deep web sitelerinde adam hash leri paylaştığında yaklaşık 1-2 saatte cracked halini editleyip yanına koyuyordu. Bu kırılan şifrelerin büyük çoğunluğunu md5-cracker sitelerinde bulamazsınız. Atıyorum 30925rTa12C gibi onlarca şifre... Sanırım bu programlar yardımıyla bizim üstümüzden adamlar dünyanın şifresini crackliyor, tüm işi bize yaptırıyor ve karşılığında bebe avutur gibi 0.3434442 gibi komik rakamların ödemesini yapıyor. Yoksa GPU'nun performansına göre para ödenmesi saçmalığın daniskası...

Bilgili müritlerden katkı bekliyorum.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

adamlar bunları kullanıyo minigde http://bitcoinexaminer.org/7-awesome-asic-bitcoin-miners/ bunlarla neler yapılır neler direk şifre kırmaya yönelik aletler :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

bu bitcoin denen naneyi çok duydum ama mantığını bilmiyorum tamamen tahmih yürütücem söylenenlere göre, şöyle birşey olabilir.

şimdi bi sistem var. aynı kontör kartları gibi elinizdeki şifre bitcoine denk geliyor. bu şifreyi çözdürdüğünüzde ne kadar bitcoininiz olduğu hesaplanabiliyor. bu şifrelerde belli bi algoritma takip edilerek ekran kartı vs. aracılığıyla üretilebiliyor. yani ekran kartını kullanarak şifreler üretiyorsunuz bu şifrelerde bitcoinlere tekabül ediyor.

---tahmin sonu---

ama baya yaygın yaygınlaştı bu zımbırtı her yerde görüyorum yakında devletler bile kabul edebilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    0.021 USD for 1000 solutions.

yazıyor sitede sol üstte . senin verdiğin rakam farklı . birde bu 21 cent mi oluyor tam olarak. 1000 çözümleme ne kadar zamanımızı alıyor. birde ne çözümlemesi kardeşim . biraz anlatırsan . ekran kartımıza napcak bu.

bos is , bos yere ekran kartinin anasini bellemeyin.

0.21 = 21 cent bile degil ehu , 0.021 tuzak isler bi boka yaramaz sistem 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

çizik

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

bir çizik atalım denenebilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

boş iş en azından günlük 5 10 $ vereydi eiydi 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 5532 Toplam Mesaj: 35