"Ruh Adam - Atsız" Ötüken Yayınları 1. Baskı Arıyorum
-
Gecen gun D&R'da hepsini gordum, hatta baska yazarlarin Atsiz hakkindaki kitaplarini bile gordum, kutuphanelerde dahi bulunmuyor geyigini birakin. Ruh adam okudugum en iyi psikolojik romandir tavsiye ederim ama birinci baskisini bulmak biraz zor. Yine de ozbek, ozdemir carsilarina sahaflara bir sor istanbul'daysan.
-
AMpul bunu yazdı
Gecen gun D&R'da hepsini gordum, hatta baska yazarlarin Atsiz hakkindaki kitaplarini bile gordum, kutuphanelerde dahi bulunmuyor geyigini birakin. Ruh adam okudugum en iyi psikolojik romandir tavsiye ederim ama birinci baskisini bulmak biraz zor. Yine de ozbek, ozdemir carsilarina sahaflara bir sor istanbul'daysan.
burada 2 kütüphane var bodrumda 2 side boş hiç biri yok
-
-
absconder bunu yazdı
hocam kaçıncı baskılar ?
-
RimPalace bunu yazdıabsconder bunu yazdı
hocam kaçıncı baskılar ?
Bazılarında var, bazılarında yok diye hatırlıyorum hocam. Bozkurtlar Diriliyor'un bir tanesi ikinci baskı, Bozkurtlar'dan birisi beşinci baskı. Ruh Adam'da filan görememiştim.
-
hocam dr'dan baktım bende ötüken yayıncılık olan 248 sayfa irfan yayıncılık olan 328 sayfa türkçe yazılmış olan bir eser için absürt sayfa farkı var arada. ötüken kısaltma olabilirmi?
-
alibaba bunu yazdı
hocam dr'dan baktım bende ötüken yayıncılık olan 248 sayfa irfan yayıncılık olan 328 sayfa türkçe yazılmış olan bir eser için absürt sayfa farkı var arada. ötüken kısaltma olabilirmi?
Hocam yazı ve kitap boyutlarına baktın mı? Kitap tamamen kendisinden mi yoksa ek olarak mektuplar yada alıntılardan eklerden mi oluşuyor.
Ötüken yayınları Atsız'ın eserlerinin telif hakkını aldı diye biliyorum. Sahipleri ve çoğu çalışanda ciddi manada türkçü insanlar hatırladığım kadarıyla. H. Nihal Atsız'ın herhangi bir eserinde oynama yapacaklarını zannetmiyorum.
Ancak bizim bilmediğimiz kitapta günümüz yasalarında kabul görmeyen yada millete battığı için yasaklanan kısımlar çıkarılmıştır desem oda %1 ihtimal . Öyle birşey olsa duyardım sanıyorum
-
-
RimPalace bunu yazdı
önümde duran ruh adam da 308 sayfa :D
Aynen hocam bendekide 308 sayfa