Ruh Göçü (Reenkarnasyon) Ve Bu Olayı Daha Önce Yaşamıştım Demek (Dejavu)
-
ortaokuldaki din kültürü öğretmenimiz diyodu ki: "reinkarnesyon yohtur"... :D
-
Ruh Göçü (Reenkarnasyon) YOk ...
Dejuva olabilmesi nolmal ...
Ruh Göçü (Reenkarnasyon) imkansız -
elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------
ortaokuldaki din kültürü öğretmenimiz diyodu ki: "reinkarnesyon yohtur"... :D
-----------------------------hoca söylediyse kesin doğrudur :)
-
bende olabileceğine inanmıyorum o iddaa eden çocuklarıda biliyorum pek mantıklı gelmiyor
bu arada dün şifreler programında adamın biri uzayda herşeyin manyetik alanda kaydedildiğini söyleyip bazı insnalar bunları hissediyor dedi belkide haklıdır...
-
mrphs bunu yazdı:
obie bunu yazdı:
lost finalinde gayet anlaşılır şekilde açıkladılar bence bu konuyu.
-----------------------------ben izlemedim hocam. açıklayabilirmisin
-----------------------------dostum burada anltmak istesem sayfalar sürer.ilk beş sezonu izledinmi bilmiyorum.izlemediysen final sezonunu izleme bence.sadece final sezonunu izlemediysen bile sadece onu anlatmak bile sayfalar sürer.zaten lost u o yüzden izliyorum.sadece bir bölümü anlatmak bile mesele.o yüzden izlemende fayda var.
konuya dönersek dejavu açıklamada ileri sürülen bi teori var.sol göz sağ gözden bilmem kaç milisaniye daha geç algılayıp gördüklerini beyne aktarıyormuş.bu da o anı daha önceden yaşamış olduğu hissini veriyormuş.tabi bu bilimsel açıklaması.
-
asiminnesli bunu yazdı:
bende olabileceğine inanmıyorum o iddaa eden çocuklarıda biliyorum pek mantıklı gelmiyor
bu arada dün şifreler programında adamın biri uzayda herşeyin manyetik alanda kaydedildiğini söyleyip bazı insnalar bunları hissediyor dedi belkide haklıdır...
-----------------------------hdd mi lan bu evren diyesi geliyo insanın