Rulers Of Nations
-
-
Dili ağır ingilizce bu oyunun. Muazzam detaylı bir similatör kendisi. Son çıkanı masters of world adıyla çıktıydı benim bildiğim. Türkiye'nin AB süreci gibi senaryolara sahip. Azerbaycan'a Ermenistan'a savaş açalım demiştim Rusya ile birlikte bana savaş ilan etmişti karşılığında. O kadar gerçekçi. Aliyevlerin ruh halini muazzam yansıtıyo.
-
bu tarz diplomatik dilli oyunlardan Türkçe destekli olan varsa yazarsa seviniriz:)
-
Ballandıra ballandıra anlattınız. Hemen çekiyorum.
Ekleme: Bende niyeyse Türkiye yok. Yani seçilebilir olarak yok. Siz nasıl Türkiye'yi seçtiniz?
1049 tarafından 04/Ağu/14 06:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyunu verdiğim torrent'ten indirip, patch klasörü içersinde ki update ve patch'i uygulayanlarda sorunsuz çalışacaktır.
Türkiye'yi seçmek için, World Simulation --> New Game --> The World in 2011 seçeneklerini seçiyoruz. Daha sonra amerikan bayrağı altında ki dünya ikonu üzerinden istediğin ülkeyi seçebilirsin.
-
Zande bunu yazdı
Oyunu verdiğim torrent'ten indirip, patch klasörü içersinde ki update ve patch'i uygulayanlarda sorunsuz çalışacaktır.
Türkiye'yi seçmek için, World Simulation --> New Game --> The World in 2011 seçeneklerini seçiyoruz. Daha sonra amerikan bayrağı altında ki dünya ikonu üzerinden istediğin ülkeyi seçebilirsin.
Oyuna sinir oldum. 2dir çok güzel bir ekonomi oluşturuyorum. Onlarca ticaret anlaşması bağlayıp, sağlık, istihbarat, eğitim ve araştırma alanında süper reformlar oluşturuyorum. Doğuda kürt sorununu bitiriyor afganistanı da temizliyorum. Tüm bu noktada oyunu kaydetmeyi unutuyorum ve bir süre sonra oyun kendini kapatıyor.
-
indirecem de bunu mu indireyim yoksa son sürümünü mü?