folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Rulers Of Nations

Rulers Of Nations

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

master of the world diye yeni oyun çıkarmışlar sanırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Dili ağır ingilizce bu oyunun. Muazzam detaylı bir similatör kendisi. Son çıkanı masters of world adıyla çıktıydı benim bildiğim. Türkiye'nin AB süreci gibi senaryolara sahip. Azerbaycan'a Ermenistan'a savaş açalım demiştim Rusya ile birlikte bana savaş ilan etmişti karşılığında. O kadar gerçekçi. Aliyevlerin ruh halini muazzam yansıtıyo.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

bu tarz diplomatik dilli oyunlardan Türkçe destekli olan varsa yazarsa seviniriz:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ballandıra ballandıra anlattınız. Hemen çekiyorum.

Ekleme: Bende niyeyse Türkiye yok. Yani seçilebilir olarak yok. Siz nasıl Türkiye'yi seçtiniz?

1049 tarafından 04/Ağu/14 06:59 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Oyunu verdiğim torrent'ten indirip, patch klasörü içersinde ki update ve patch'i uygulayanlarda sorunsuz çalışacaktır.

Türkiye'yi seçmek için, World Simulation --> New Game --> The World in 2011 seçeneklerini seçiyoruz. Daha sonra amerikan bayrağı altında ki dünya ikonu üzerinden istediğin ülkeyi seçebilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Zande bunu yazdı

Oyunu verdiğim torrent'ten indirip, patch klasörü içersinde ki update ve patch'i uygulayanlarda sorunsuz çalışacaktır.

Türkiye'yi seçmek için, World Simulation --> New Game --> The World in 2011 seçeneklerini seçiyoruz. Daha sonra amerikan bayrağı altında ki dünya ikonu üzerinden istediğin ülkeyi seçebilirsin.

Oyuna sinir oldum. 2dir çok güzel bir ekonomi oluşturuyorum. Onlarca ticaret anlaşması bağlayıp, sağlık, istihbarat, eğitim ve araştırma alanında süper reformlar oluşturuyorum. Doğuda kürt sorununu bitiriyor afganistanı da temizliyorum. Tüm bu noktada oyunu kaydetmeyi unutuyorum ve bir süre sonra oyun kendini kapatıyor.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

indirecem de bunu mu indireyim yoksa son sürümünü mü?

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
Toplam Hit: 2014 Toplam Mesaj: 18