folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Rus Gencine Yıllardır Bakan Türk Kadını

Rus Gencine Yıllardır Bakan Türk Kadını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Antalya’da fedakâr Gülsüm Anne’nin 4 yıldır hiç tanımadan baktığı felçli Rus çocuğun gerçek ailesinin Rusya’da ortaya çıktığı iddia edildi.

s

Rusya’da devlet televizyonu Birinci Kanal’ın “Pust Govoryat” (Bırak Konuşsunlar) adlı programında tüm Rusya’yı ağlatan Gülsüm Anne’nin Umut adını verdiği felçli çocuğun tatil için geldiği Antalya’da kaza geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

Evli ve gerçek ismi Pavel Kuklin (27) olan Umut’un bir eşi ve bir de kız çocuğu var. Umut’un (Pavel) annesi Tatyana ise oğlunu bulmak için Moskova’ya kadar gelmiş, ancak maddi durumu yetersiz olduğu için daha fazla araştırma yapamamış. Pavel’in ailesinin başkent Moskova’ya 3 bin 500 kilometre mesafedeki Tomsk bölgesi Kopılovo kasabasında yaşadığı ifade ediliyor.

http://dunya.milliyet.com.tr/gercek-ailesi-ortaya-cikti/dunya/dunyadetay/30.01.2013/1662435/default.htm

----------------------------------

Buda Rus haberlerinden kısa bir video.

http://www.youtube.com/watch?v=xk_Hj4H867w

Diğer videolardaki güzel yorumların yanında bu videonun altında  pradabasskurdo adlı lavuğun yazdığı yorumda resmen kanımı dondurdu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

yüreği geniştir anadolu kadınının

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah razı olsun o anneden, TÜRK anaları bir tanedir.Çok duygulandım :(

Esconda tarafından 30/Oca/13 18:59 tarihinde düzenlenmiştir

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Allah razı olsun.

İpimle kuşağım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Allah Razı Olsun.

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Programın tamamı için.

http://www.youtube.com/watch?v=qr2EXUgN7-g

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Duygulandım amk harbi helal olsun. Helal olsun. Saygıyla eğiliyorum önünde. Türk kadını bu olmalı.

Yüreği kocaman, mükemmel anadolu kadınları ; ne ara bu kadar süslü püslü, paradan ve arabadan başka şeylere önem vermeyen, avrupa/amerika özentisi, sahte sarışın aptallar haline geldi ???

Dünya değişiyor, dünya küçülüyor da; niye kocaman yürekler küçükldü ve  hiçbirşeyden haberi olmayan, popüler kültürün kölesi haline geldi bu Türk kızları ??? Türk gençliği daha doğrusu.

Kültürümüzü falan yok etmediler ; hayatımızı, hayallerimizi, gençliğimizi, geleceğimizi, geçmişimizi sikip attılar. 

Nerede Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale Savaşı'nda erkeklerine ; ülkesine yardım eden , hatta ve hatta esir düşen yabancı ve yaralı askerlere kendi çocuğu gibi bakan Türk anneleri ???

Nerede bmw düşkünü, diskodan çıkmayan, açıp 2 kitap okumamış, hadi kitabı geçtim ; dedikodu haricinde hiçbirşey bilmeyen şimdiki nesil ???

Özellikle bizim neslimizden, gençliğimden ve ülkemizden utanır hale geldim. En son doğru düzgün muhabbeti ne zaman yaptınız bir düşünün.

En son Türkiye'nin geleceği ve siyaseti hakkında bir kızdan sizi şaşırtacak kelimeler ne zaman çıktı bir düşünün. Bir kız size gittiği sanatsal bir olayı ne zaman anlattı bir düşünün. Bilgisayar konusunda explorerdan zar zor facebook'a girmek dışında başka şeyler yapabilen kızı ne zaman gördünüz ???

Sadece şimdiki neslin içine sıçmadılar. Geleceğimizi mahfettiler.

Hemde öyle bir mahfettiler ki , geleceği kararmış olan bir nesil bunu gayet normal karşılıyor.

Bu yüzden diyorum ;

pahallı arabaları,
    pahallı yaşamları,
    o büyük diplomaları,
    önemli şirketlerinizi,
    manken gibi kızları/erkekleri

götünüze sokabilirsiniz. Türkçesi varken , yabancı kelimesini söyleyen (karmaşıkları geçtim, basit şeylerde bile) ; daha kendi şehrini İngilizce konuşurken tellaffuzunu değiştirerek Türkçenin içine sıçan bir nesilden bahsediyorum.

İngilizcenizi, metrolara sıçan o Fransız sosyetenizi, lüks arabalarınızı alın. İstediğiniz gibi kullanın.

Bana , görgülü, bilgili, kültürlü dendiğinde 'ok baby' diyen değil ; kendi milletinin tarihi hakkında bilgisi olan, kendi milletini tanıyan, bu ülke için uğraşan kızlar ve gençler lazım.

Daha Nutuk'un nasıl bir kitap olduğunu bilmez, bırak okumayı ; ama baksan koyu Atatürkçü'yüm der.

Siktir git. Hayatımdan siktir git, yanıma yaklaşma. Yeter ülkenin anasını siktiğiniz. Şu kadına bakın ;

Başındaki türban mı ? Saçları sarı mı ? Bir ton makyaj mı var ? 

Hayır, hayır, hayır. Tonlada şey sayabilirim. Fakat kimseyi rahatsız etmiyor. Bu kadını önünde saygıyla eğilirim. Boyalı ama içi boş oyuncak bebek gibi tiplerin yanında bu kadın tanrıçadır.

Muhtemelen yabancı dili yok, muhtemelen iPhone'u yada milyarlık cep telefonu yok, muhtemelen gittiğiniz kafelerle falanda işi yok. Fakat kadın cennetlik...

Yaşam tarzı olarak bizim 10'da birimize sahip olduğunu düşünmüyorum.

Fakat karakter ve kişlik olarak mı ??? Türk gençliği bu kadının binde birine sahip olsun, o zaman umut başlar.

Sıçtımın özentileri.

---

Biz harbiden gereksiz, aptal bir nesil haline geldik. Utanıyorum halimizden.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aman birbirinize girmeyin , edit.

Esconda tarafından 30/Oca/13 20:29 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

zumsuk Bu sefer sana cidden katılıyorum aynen yazdığın gibi düşünüyorum bende

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Unuttuğun bir şey var,Bu ana her lafında  Allah korkusunu ve Allah'ın Umut'a kendisi aracılığıyla sahip çıktığını ve İnançlı olan bu annenin o ilahi sevgiyle bu çocuğa baktığına inanıyorum.

Bununla birlikte, ne zaman kuran ahlakı ülkeyi terketti, işte o zaman ahlak denen unsur ve Türk gençliği bu absürt hale düşürüldü.İşte burada 2 ülkeyi karşılaştırıyoruz ; mÜslüman olan bu anne ve Orada oturan boyalı zübbe Ruslar. 

Bu ananın önünde eğiliyorsan, İslamın önünde de eğilmen gerektiğini kabul etmelisin, kusura bakma fakat ülkemde ahlaksızlığı ve çıkarcılığı bu hale getiren, islam inancını Türk halkından uzaklaştırmaya çalışan bağnaz zihniyettir.

Bu konu burada unutulur ama sen gidip yine bilimi öne sürerek ateizm propagandası yapmaktan çekinmezsin.

Özür diliyorum bunu bu  konu altında yazdığımdan, fakat söylediklerin ile yaptıkların birbiriyle çelişiyor.

Bu annenin önünde eğildiğim için islamın yada anne kırmızı kazak giyiyorsa  onun önünde eğilmeme gerek yok.

Ben kişinin dinine, maddi varlığına, mevkisine, okuduğu okuda falan bakmam hoca. Karakter önemlidir. İyidir yada kötüdür. 

Önceden karakterli insanlarımız vardı, şimdi ise karakter maalesef kötü yöne çekiliyor.

--

Bu işi dini konuya hiç sokma. Din ile alakalı bir olay değil bu. Hapisteki insanların %95'inden fazlası inançlıdır. Türkiye yolsuzlukta diğer ülkelere fark attı ama %98'i müslüman. ÖTe yandan yahudi, hristiyan, budist vs.. insanlar yok mu iyi güzel ???

En basitinden Japonya ???

Bu ülkede sorun Allah korkusu işte. Şimdi oldu o allah korkusu falan. Önceden Allahını, peygamberini seven insanlar vardı.

Her konuyu dine çekmeyin. Her konuya islamı sokmayın. Evet dinin kültürde etkisi vardır. Fakat insanlık bambaşka birşey. Her dilden, her dinden, her kültürden, her renkten, her ırktan kötüler ve iyiler olabilir. Dinle, dille, ırkla, renkle, kültürle o kadar da alakalı birşey değildir.

Etrafına bir bak bakalım ; kaç savaş ateistler yüzünden olmuş, kaç terorist faliyetleri ateistler yüzünden ? Kaç ateist hükümet insanları harap duruma düşürmüş ?

Bahsettiğin olay bambaşka olaylar. Ben aksine, senin gibi her konuda din din , islam, allah, peygamber diyen adamlara karşıyım.

---

İyiliğin ve kötülüğün müslümanlık, Türklük, beyaz olma vs.. ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bugün git adam müslüman ama takside 3 katı para alır senden.

Bu ve bunun gibi insanlar önünde eğilirim. Ateist, hristiyan, müslüman, zenci , şu bu olması fark etmez.

İstiklal Marşı bestesini orkestrasyonunu yapan kişi Ermeni'dir. Türkiyeyi ve Türkleri sever.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Edgar_Manas

Şimdi bu herif sırf Ermeni diye bunun önünde eğilmeyecek ; hristiyan yada ateist ise baş şerefsiz kafir köpeğe diyecek bir adam değilim ben.

Ülkemiz için bir çok hristiyan, Ermeni, Yunan ve diğer ırklardan ve dinlerden insan savaşlar dahil olmak üzre bir sürü yerde şu anki gençlikten daha çok hizmet etti.

Yani din ile, ırk ile alakası yok. Görgü ile, karakter ile alakası var. Her yere islam, din, Türklük, yallah bismillah tekbir deyip atlamayın.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuya odaklanmak lazım, edit.

Esconda tarafından 30/Oca/13 20:30 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3889 Toplam Mesaj: 23