Rusça Bilenler Bir Bakabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adam ne demek istemiş :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Suka, blyat, da, nyet dışında Rusça bilmem ama spam/scam gibi geldi.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Göndereni Facebook'tan buldum :

https://www.facebook.com/mike.fofo

mkyb tarafından 10/Tem/14 15:21 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sayın suat bey merhaba ben avukatim avukat bilmem ne diye okudum resmin tamamı açılınca hadilayn dedim. Bunu okumak için 5 bin lira almak gerek kaldı çevirmesi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Göndereni Facebook'tan buldum :

https://www.facebook.com/mike.fofo

adam zenci niye rusça yazmış la :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

E-postanın geldiği e-posta adresi mail.ru'ya ait.Yani Rus sitesinde.Bu e-posta adresini sadece dosya yüklemek için kullanıyorum.İşin acayip tarafı bu mal nereden buldu bu e-posta adresini.Zira kimseye vermemiştim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

edit. çevirilmiş.

RaAmLis tarafından 10/Tem/14 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

u235 sağolsun çevirdi bana.Scam mail dedi.Bende cevap olarak "Fuck you nigga." yazıp yolladım zenciye.

mkyb tarafından 10/Tem/14 16:09 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

u235 sağolsun çevirdi bana.Scam mail dedi.Bende cevap olarak "Fuck you nigga." yazıp yolladım zenciye.

iyi yapmışsın zencileri severim .d

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Davay davay davay diyenlerin nicesine yandım :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bizim zenci hala akıllanmamış.Şimdide moneytransfer.westernunion@list.ru e-posta adresinden şu e-postayı yollamış :

Toplam Hit: 1833 Toplam Mesaj: 14