Rusça Win7 32Bit 64Bit Ve Rusça Xp 32Bit 64Bit....(İstek)
-
PanxeR bunu yazdı
bir tane win7 yada 8 indireceksin , sonra dil ayarlarından rusçayı seçip güncelleyeceksin bitti gitti.
ister türkçe ister kürtçe ister ingilizce fark yok hocam ben yıllardan beri sıkıldım bunu anlatmaktan.
-
@Maycamp85 - @OneMinute - @Daft - @Kaanstain - @Unbalanced - @Gazman - @Panxer - @Sarı
Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum... Gösterdiğiniz İlgi Alaka İçin Minettarım.. WIN dan Bağlıyım.. Yarın Hayırlısı İndirecem..
Panxer Hocam Söylediğin Doğrudur, Orijinal Sürüm Rus Olmasından Kasıt, Rus Klavye Düzeni İle Türkçe Klavye Düzeni Arasında Uyumsuzluk Durumu Oluşuyor... Bunun Önüne Geçmek İçindir.. Rus Müşteriler Bu Mevzuyu Daha İyi Biliyorlar... Ayarlardan Yapınca Şikayetler Kesilmiyor, O İşaret Çıkmadı, Virgül Atmadı, Tire Atıyor Falan Filan...
Ancak Orijinal Rus Yükledimmi Şikayetler Kesiliyor.. Bilmem Anlatabildimmi..?
-
593.04 MB
-
haci ben sana verdiydim zamanin behrinde bu dosyalari ne ettin onlari
-
aliyk bunu yazdı
593.04 MB
aliyk sor diye yazdım sonradan mesajını gördüm :)
HAKMAN tarafından 29/Ara/12 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
ayhun bunu yazdıhaci ben sana verdiydim zamanin behrinde bu dosyalari ne ettin onlari
Ayhun Hocam Doğrusun.. O Linkler Şimdi Pörtlemiş... Ben Onları Yani Sayende İndirdiklerimi Yitirdim Hocam Yahu.. Üzgünüm Çokda Emek Vermiş Benim İçin Yüklemiştin... Sorun Yok Arkadaşlar Halletmişler.. Tekrar Zahmet Etmeyesin. Yarın İndiririm Ben O Linklerden.
ShockMan tarafından 29/Ara/12 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
bak cozemessen tekrar uplarim sikinti olmaz
-
ayhun bunu yazdıbak cozemessen tekrar uplarim sikinti olmaz
Eyvallah Hocam Düşünmen Yeter.. Cansın.
-
64bit
http://torrentz.eu/b5e42bd1b3e912da7f6a062ac65bf8c6e2078700
-
ShockMan bunu yazdı
@Maycamp85 - @OneMinute - @Daft - @Kaanstain - @Unbalanced - @Gazman - @Panxer - @Sarı
Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum... Gösterdiğiniz İlgi Alaka İçin Minettarım.. WIN dan Bağlıyım.. Yarın Hayırlısı İndirecem..
Panxer Hocam Söylediğin Doğrudur, Orijinal Sürüm Rus Olmasından Kasıt, Rus Klavye Düzeni İle Türkçe Klavye Düzeni Arasında Uyumsuzluk Durumu Oluşuyor... Bunun Önüne Geçmek İçindir.. Rus Müşteriler Bu Mevzuyu Daha İyi Biliyorlar... Ayarlardan Yapınca Şikayetler Kesilmiyor, O İşaret Çıkmadı, Virgül Atmadı, Tire Atıyor Falan Filan...
Ancak Orijinal Rus Yükledimmi Şikayetler Kesiliyor.. Bilmem Anlatabildimmi..?
hocam bizim dediğiz yöntemle dili rusca yaparsın + olarakta klavye ayarlarınıda değiştirdiğnde hiç bir sorun yaşamazsın..