folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Rusça Win7 32Bit 64Bit Ve Rusça Xp 32Bit 64Bit....(İstek)

Rusça Win7 32Bit 64Bit Ve Rusça Xp 32Bit 64Bit....(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bir tane win7 yada 8 indireceksin , sonra dil ayarlarından rusçayı seçip güncelleyeceksin bitti gitti.

ister türkçe ister kürtçe ister ingilizce fark yok hocam ben yıllardan beri sıkıldım bunu anlatmaktan.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

@Maycamp85 - @OneMinute - @Daft - @Kaanstain - @Unbalanced - @Gazman - @Panxer - @Sarı

Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum... Gösterdiğiniz İlgi Alaka İçin Minettarım.. WIN dan Bağlıyım.. Yarın Hayırlısı İndirecem..

Panxer Hocam Söylediğin Doğrudur, Orijinal Sürüm Rus Olmasından Kasıt, Rus Klavye Düzeni İle Türkçe Klavye Düzeni Arasında Uyumsuzluk Durumu Oluşuyor... Bunun Önüne Geçmek İçindir.. Rus Müşteriler Bu Mevzuyu Daha İyi Biliyorlar... Ayarlardan Yapınca Şikayetler Kesilmiyor, O İşaret Çıkmadı, Virgül Atmadı, Tire Atıyor Falan Filan... 

Ancak Orijinal Rus Yükledimmi Şikayetler Kesiliyor.. Bilmem Anlatabildimmi..?  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

593.04 MB

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    haci ben sana verdiydim zamanin behrinde bu dosyalari ne ettin onlari

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

aliyk sor diye yazdım sonradan mesajını gördüm :)

HAKMAN tarafından 29/Ara/12 22:51 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    haci ben sana verdiydim zamanin behrinde bu dosyalari ne ettin onlari

Ayhun Hocam Doğrusun.. O Linkler Şimdi Pörtlemiş... Ben Onları Yani Sayende İndirdiklerimi Yitirdim Hocam Yahu.. Üzgünüm Çokda Emek Vermiş Benim İçin Yüklemiştin... Sorun Yok Arkadaşlar Halletmişler.. Tekrar Zahmet Etmeyesin. Yarın İndiririm Ben O Linklerden.

ShockMan tarafından 29/Ara/12 23:16 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    bak cozemessen tekrar uplarim sikinti olmaz

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    bak cozemessen tekrar uplarim sikinti olmaz

Eyvallah Hocam Düşünmen Yeter.. Cansın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

64bit 

http://torrentz.eu/b5e42bd1b3e912da7f6a062ac65bf8c6e2078700

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

@Maycamp85 - @OneMinute - @Daft - @Kaanstain - @Unbalanced - @Gazman - @Panxer - @Sarı

Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum... Gösterdiğiniz İlgi Alaka İçin Minettarım.. WIN dan Bağlıyım.. Yarın Hayırlısı İndirecem..

Panxer Hocam Söylediğin Doğrudur, Orijinal Sürüm Rus Olmasından Kasıt, Rus Klavye Düzeni İle Türkçe Klavye Düzeni Arasında Uyumsuzluk Durumu Oluşuyor... Bunun Önüne Geçmek İçindir.. Rus Müşteriler Bu Mevzuyu Daha İyi Biliyorlar... Ayarlardan Yapınca Şikayetler Kesilmiyor, O İşaret Çıkmadı, Virgül Atmadı, Tire Atıyor Falan Filan... 

Ancak Orijinal Rus Yükledimmi Şikayetler Kesiliyor.. Bilmem Anlatabildimmi..?  

hocam bizim dediğiz yöntemle dili rusca yaparsın + olarakta klavye ayarlarınıda değiştirdiğnde hiç bir sorun yaşamazsın..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 3875 Toplam Mesaj: 23