Rusçası Olan Varmı Bu Resimde Ne Yazıyor
-
el kaideli teroristler koka-kola fabrikasina , mentos komyonuyla intihar saldirisi duzenlemis
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
el kaideli teroristler koka-kola fabrikasina , mentos komyonuyla intihar saldirisi duzenlemis
yazı anlaşılınca bak resme daha güzel bi anlam katıyoo. güzel yapmışlar ;) -
aLsanCaK bunu yazdı:
Bu adam işkembeden sallamamış yazanı tercüme etmiş güzel. -
West bunu yazdı:
Meali :)
TERRORİST-ELKAİDE CANLI BOMBASI (FEDAİSİ) MENTOS YÜK ARACI İLE
COCA COLANIN GİRİŞİNDE BİR PATLAMA EYLEMİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR.Çeviri için eexper arkadaşımıza teşekkürler..
-----------------------------Eexper fena sallamis :)
birebir tercumesi :
Terorist - El-Kaideden intihar bombacisi mentos kamyonu ile koka kola fabrikasina giriyor.
Bu ne yaraticilik kardesim :)))
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------West bunu yazdı:
Meali :)
TERRORİST-ELKAİDE CANLI BOMBASI (FEDAİSİ) MENTOS YÜK ARACI İLE
COCA COLANIN GİRİŞİNDE BİR PATLAMA EYLEMİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR.Çeviri için eexper arkadaşımıza teşekkürler..
-----------------------------Eexper fena sallamis :)
birebir tercumesi :
Terorist - El-Kaideden intihar bombacisi mentos kamyonu ile koka kola fabrikasina giriyor.
Bu ne yaraticilik kardesim :)))
----------------------------
anlam aynı kardeş :)
-
aslinda en dogru , ceviriyi necroshine yapmis.. ben cumlesel bi anlam olusturarak kendi yorumumuda katmistim.. kelime keliem cevirecek olursak necroshine en dogru ceviriyi yapmis..
sonuc olarak adam daliyor kamyonla fabrikaya.. sonucu degistiremeyiz artik :D
-
istihbarat saglam calışıo:)
-
ne yalan söyliyim ilk bakışta anladım :) zaten mentos-kola karışımya ilgili bi şaka vardı sitede:) hemen yeri gelmişken hatırlatayım.... mentosu iple kolanın kapağının altına sıkıştırıyorsunuz,, ipin kenarlarını kesiyorsunuz:) adam dolaptan kolayı alıyor, kapağını açınca mentos içeri :) artık ne kadar taşar bilmem :) etraf nasıl batar ::)