Ruslar Hack Sampiyonu Olmasında Bız Mı Olalım
-
sımdı turkler mı ruslar mı daha ii hack yapıyor dıye cok tartısma gordum ama su son okudugum haberden sonra onlar daha buyuk demek zorunda kaldım rusların sırrı su kı putın e ıtaat yemını eden 100.000 kısı var ve bunların 10.000 tanesı ılerı derecede hack yapabılecek kadar basaralı karıyere sahıp kısıler ve her ımkana sahıpler adamlara ceza verılmıyor bırbırlerıyle konusma ucretlerı yok putın tamamen arkalarında organıze adamlar estonyaya saldırı yapıyorlar estonya bakıyo bı sey yapamayacak birleşmiş milletlkerden yardım istiyor ....
kaynak:vatan gazetesı galıba gecen hafta carsamba gunu yayınlanmıstı ama tarıh yanlıs olabılır
-
ruslar 1 biz 2 biz belli ediyoruz ruslar gizli
bizim damarımızda var bişeyi illa yapacaz o yüzden gelindi bu seviyelere kısaca biz vurguncuyuz
-
asıl bizimkiler ortalıgı cok rahat dagıtır bence ama devlet adamlara öyle bir hizmet sunuyor kı dusunsene ya mesaj atıyorsun o bıle bedava bızde öyle mı ya
-
abi adamlar özel hack okulları açıyo hacker yetiştiriyolar en deneyimli herifler tarafından... düşün biz 10 kb/sn ile döküman indirmeye çalışıyoz adamlara hazır geliyo.. o imkanlar bizde olsa züker atarız..
-
Hackte sonuncu olsak ne olacak aq.Bakkal,manav sitesine hacked by bilmemne yazınca madalya takıyorlar sanki salak salak şeyler.
-
evet haklısın hocam.Rusların bulduğu açıklar, yaptığı exploitler kodladığı programlar ile biz 1. oluruz.Davs kullan ama mantığı bilme, bir sürü site hackle fakat hedefinde olan siteyi indireme.PRogramlama bilme ama davs bil.Html bilme fakat davs bil.
http://video.antichat.ru şurdan videolara bakarsan adamları biraz olsun anlaya bilirsin hocam.Şu var Türkler düne kadar buydu fakat sağlam adamlar aralarından sıyrılmaya başladı.
http://forum.antichat.ru biraz takılırsan bir sürü manyak derecede hiç bir yerde rastlayamayacağın pjp-jscript kodlar bulursun.Günümüzde Türkiyede bir çok site var.FAkat www.web-hack.ru www.antichat.ru www.pro-hack.ru bunlara baktığında göreceksin ki Türkiyede eksik olan şey birlik.Yine diyorum ama nette ama normalde Türkiye de birlik lazım.
ADamlar giriyor irca 3-5 tim.Binlerce kişi var.Bir açık bulduklarında orda veriyorlar.Ben hackliyim derdi yok.Tek tek site değil server indirme çabası içindeler.görürsen her hack sitesinde en az 10-15 tane hack sitesi var.Linklerini veriyorlar.
Düşünüyorum Türkiyede naısl olurdu 3-4 tim toplanmış dur ben indiriyim ben şu kadar yapim derdi var, bir birlerine düşman olan timler var, o var bu var şu var.
Bence ilk şart birlik ve bencilliği ortadan kaldırma.
-
KessinLikLe RusLar Bizden Daha iyi ;) Çünkü Bu Açık Açık Ortada..
-
tbt nin birleşeceği site yok bence cw yle mi birlik olsun,iskoyla mı:) vardır tek tük onlarla bence adminler gerekli iletişimi kuruyolardır..
-
abı ıste ıbende onu dıyorum ıste bızde bırseyden anlayan cok az bır suru lamer var bı boktan anlamıyor alıyo hazır pro. yu kullanıyo dandık 2 3 sıte hacklıyor dıyor ben hackerım sacmalık ah bızde de oyle ımkanlar olsaydı ne guzel olurdu
-
Biliyorsan guclusundur , rus,fransiz,turk onemli degil...Bir verinin internette nasil yol aldigindan haberi olmayanlarin kendini hacker ilan ettigi ulkemizde kalite tartismasiz kotu.
-
tahridökümantasyon şeysini bi halledebilsek süper olacak ama herkesin işi şeyinden aşkın :)