Ruslara Göre Türkiye’De Yaşamak İçin 37 Neden
-
komşunun tavuğu göze kaz görünürmüş.
-
Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bunlarıda ben sayayım;
-gıdım gıdım satılıyor,
-ülkede yakında başı açık olana ceza olcak vs..rusyaya gitmek için binlerce şey saya bilirm 37 değil
-----------------------------siktir git o zaman
-----------------------------Ağır ol arkadaşım.
Tahribat.Com'da kimse kimseye kafasına göre küfür edemez.
Görüşlere saygılı olun, yaşamak istediği yere isteyeni uğurlarız.
-
Kulağa hoş gelse de bi çok yanlışları var
burda da:
üç kuruş için adam öldürürler örn : taksiciler
it kopuk tinerci alayında her yerde mevcuttur
doğa üstü yetenekli ark. çoktur çok şükür memlekette
tic. rakipler birbirlerini öldürür geçenlerde yaşanan taksici vs minübüsçü karşılaşması gibi
çalılıklardan belki madde bağımlısı çıkmasa da ..m.koliklerle karşılaşma ihtimali yüksektir
doğru erkekler e başka şeylerle hitap ederler örn: hayvan herif,,AYII GİBİ (şarkısı da vardır kırcan mı bellimi ayıı)
reklamdan bol ne var dizilerden çok molped ok. reklamı izliyoruz bide soru soruyolar OK Mİ?? Hayır sanane kardeşim
burda geçmiş cevaplarda olduğu gibi akdeniz ege baz alınmış yılın 340 gününden karadeniz de 30 günü denize girene
madalya verirler soğuğu .öt keser vs..vs..
-
memleketi tanımadıkları belli amk...
evsizler yokmuşmuş.. sahilde yok tabi...
öğretmene ana avrat düz gitmek saygıysa,haklılar bizim ülkede sonuna kadar var saygı :=) -
bende rusyada yaşamak için tek bir nden derim 37 ye bedel
-
azizsenel55 bunu yazdı:
bende rusyada yaşamak için tek bir nden derim 37 ye bedel
acaba nedir nedir :D -
sole bisi yapabiliriz mesela rus hanımefendileri ülkemizde agırlıyabiliriz her eve bi rus hatun misafis olarak sakın yanlıs anlamayın gelebilir neden olmasın bele bi kültür
pekiştirmesi ne bilim bi kaynasırız kardesim güzel olmazmı arkadaslar yani benım aklıma yattı ne desiniz :D
-
cnr437 bunu yazdı:
ben de, ukraynaya gitmek için 37 neden sıralıcam :D
-----------------------------hazziktir bi s**kime gidemen sen :)))
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------sıcak denizlere böle inmeyi deniolar demkki.
37) En önemlisi, başka bir Tanrıya inansalar da Türkiye’de iman var. Bunlar budayamı inanıo aq?
onlar isa ya inanıyorlar yani onlarda iman diye bisey yokiman muslumanların allaha inanamasıdır
-
8) İnsanı bezdiren evsizler, yoksullar ve çingeneler yok YALAN BİZİM AŞŞA MAHALLEYİ GÖRMEMİŞ BU
16) Nüfus sorununu Çinliler ve Özbeklerle çözmüyorlar. EVT O KONUDA DOĞUŞTAN Bİ YETENEĞİMİZ VAR18) Suç oranı her yıl iki kat artmıyor.ÜÇ KAT ARTIYO
19) Üniversiteye evlenmek ya da askerden kaçmak için değil, topluma faydalı bir meslek edinmek için gidiyorlar.
HELE BUNU HİÇ ANLAMADIM20) Doktorlarla öğretmenlere saygı duyuyorlar.BIRAK YHAA
21) Ekranda beş dakikada bir kepek şampuanı ve kanatlı kadın bağı reklamı yok.BACIM DUR Bİ HİÇ Mİ BURDA TV E BAKMADIN
25) Kadınlar erkeklerden tembel ve ayyaş diye söz etmiyor AMA İÇLERİNDEN GEÇMİYO DEĞİL
27) Vatandaşlar yasalar önünde eşit. Polis felsefe profesörünün cebindeki parayı almıyor.HERKESTEN ALIYO
36) Hakkını aramak için haydutlara gitmek gerekmiyor.BİZ KENDİMİZ HALLEDİYOZ EVEL ALLH ELİMİZ AĞIR=D