folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Rust (Yakışıklı Minecraft)

Rust (Yakışıklı Minecraft)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Pluginlerle uğraşacak biri alsın digitaloceandan 10 dolarlık bi paket alak 3-5 herkes atsın, kuralım adam gibi minecraft sw adam gibi oyun oynayalım finallerden sonra :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Ohoo local de oynayamıyor muyuz ?

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı

Pluginlerle uğraşacak biri alsın digitaloceandan 10 dolarlık bi paket alak 3-5 herkes atsın, kuralım adam gibi minecraft sw adam gibi oyun oynayalım finallerden sonra :D

linux üzerinden oluyor mu ki, bide 10 dolarlıkta 1 gb ram 2 tb trafik var kaldıracak mı, kaldırıyorsa salı günü kyk baba kredileri ateşleyince alalım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

linux üzerinden oluyor mu ki, bide 10 dolarlıkta 1 gb ram 2 tb trafik var kaldıracak mı, kaldırıyorsa salı günü kyk baba kredileri ateşleyince alalım

linuxa kuruluyo da 1gb ram ile işlemci filan sağlamsa 25 kişiyi filan oynatır ki tbt ye fazla fazla yeter diye düşünüyorum. ilk zamanlarda o kadar kişi giriyo sonra 10 kişi taklılıyo serverda :/ bi de net hızı da önemli tabi, ama ne kadar hız lazım bilmiyorum. tr lokasyonlu bişi de alınabilir bikaç yerde 25tl fiyat vardı. genki hocadan da alınabilir server ama genki hoca para kabul eder mi bilmiyorum, bence etsin artık sürekli bissürü kişi oynuyoruz serverın gideri ona kalıyo, ben 5tl atarım havale ücreti almayan bi bankadan. 5 bankaya 5 de havaleye vermek biraz saçma olur çünkü.. serverı direk ben karşılarım dicem de para biriktirmeye çalışıyorum raamlis hocanın gitarı almak için :)

hsyN tarafından 06/Oca/14 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

http://store.steampowered.com/app/251570/

aha bide böyle bişey çıkmış

Si vis pacem para bellum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

http://store.steampowered.com/app/251570/

aha bide böyle bişey çıkmış

bu oyun rusttan 2-3 ay öncesinden vardı.

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam 1gb ram tbt için yeterli olur diye düşünüyorum. Ha baktık pluginler falan çok kastırırsa mecburen 2gb lık olana yönelmek lazım olur. Ama ubuntuda swap alanı falan yaparak bence bu durumun üstesinden gelinir çünkü digitaloceanın diskler raid ssd.

Burada adamlar üşenmeyip vanilla server kurulumunu bile anlatmışlar :D

https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-set-up-a-minecraft-server-on-linux

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Holiye söyleyin alsın :D

The king is bleeding.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam 1gb ram tbt için yeterli olur diye düşünüyorum. Ha baktık pluginler falan çok kastırırsa mecburen 2gb lık olana yönelmek lazım olur. Ama ubuntuda swap alanı falan yaparak bence bu durumun üstesinden gelinir çünkü digitaloceanın diskler raid ssd.

Burada adamlar üşenmeyip vanilla server kurulumunu bile anlatmışlar :D

https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-set-up-a-minecraft-server-on-linux

püh

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

ben aldım oyunu toplaşıp arkadaşlarla oynuyoruz. geçen hafta hayvan gıbı ddos saldırdılar. lagdan gıremedık oyuna.  bı kac haftadır oynamıyoruz. alan varsa steamden eklesın kendi köyümüzü yaparız gül gibi yaşar gideriz.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 3884 Toplam Mesaj: 22