Rusya Aşiyi Bulmuş. Putinin Kızına Aşı Yapılmış
-
Aşı felan olmucak mart ayında bitcek bu virüs
-
my4 bunu yazdı
Karıncalar da ağustos gibi bitecekmiş.
-
Tedavi ilacını bulduk demeden hiçbir haber ne doğru ne de yanlış. Sonuç olarak aşı şuan da bulunabilir ama geçerliliği için bir 10 yıla ihtiyaç var. İnsanlar aşıdan değil tedaviden medet ummalı.
-
Hay paronayak olacak bu gidişle, herkeste aşıyı bulduk diyor, Çinde 3. aşamasının tamamlandığı aşı olduğu söyleniyor, bulsunlarda ama kesin ise söylesinler yahu..!
-
my4 bunu yazdı
:D :D
-
En çok merak ettiğim konu, bu covid-19 tamamen temizlenirse, bu işten kimlerin neler götürdüğü sanırım. Orspu çocukları bize denk getirdi. Zaten b*ktan hayatımıza birde bunlar eklendi.
-
rakkoc bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Sadece rusya degil bircok ulke asiyi bulduk diye aciklama yapti.
Nereden duymustum hatirlamiyorum ancak rusya
" zaten millet ölüyor o yuzden hayvanlar uzerindeki deneyi atlayarak direk insanlarda deneyecegiz "diye bir aciklama yapmisti.
Dediklerini yapmislarsa erken bulmus olmalari normal.
Daha yeni fransa buldugumuz ilaci Afrika'daki insanlarda deneyelim diye aciklama yapmadi mi?
Maalesef hersey sandiginiz gibi kitabina gore oynanmiyor. Arkada insanlik disi cok fazla tibbi deney var.
Neticede bu aşı meselesinde ilk olmak da cok onemli.
Rusya sadece kafasi olan kopegi yapay yasatmis bir ulke. Neticeye ulasmak icin halkini hice saymis olmasi beni cok şaşırtmaz.
Neden olmadin?
Ben de temkinli yaklaşırım o ayri :)
aşı olan da ölüyor olmayanda :)
ben virus'e karsı kesin tedaviyi alkol olarak görüyorum. her gece yarım şişe viski, ne virus birakir ne birşey.
Bu mantikla Ayik gezmeyen içki tuketilen yerlerde hic virus olmaması gerekirdi.
-
neverland bunu yazdımy4 bunu yazdı
Karıncalar da ağustos gibi bitecekmiş.
Hocam sars 8 ayda biitti mutasyona uğrayarak , mers te 1 yılda bitti oda mutasyona ığrayarak bitti . Virüs kaybolmucak ama mevsimsel bir gribe dönüşecek , siz bu aşıyı kullanmıcaksınjz , evet aşı olacak ama gerek kalmıcak. Aşıyı yaşlı insanlar yaptıracak siz değil bu forumdaki kimse değil . Virüs nisan ayı gibi bitecek bittiğinde my4 demişti dersiniz.
-
Putin in kızına talip olsam mi ki
-
Valla Tarık Bilen' de eğer müjdeliyorsa sanırım sevinebiliriz, galiba gerçektende Rusya aşıyı geliştirmiş gibi görünüyor. Ama yakın zamanda Çin'den de sevindirici haber bekliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=nc67Z6J-gU8
1:47 den itibaren haber geçiyor.