Rusya'daki Ticari Ateşeniz Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

Tüp mide ameliyatı - Türkiyenin en ünlü doktorlarından biriyle çalışıyorum. 

Turizm özel yat kiralama, helikopter turu, vip transfer ve tur, emlak konularında sadece İstanbulda hizmet veriyoruz. Kendim de rusyada evim var eşim de Rus zaten. Şuan İstanbulda yatırım danışmanlığı peşindeyim. Bu konularda paslasabiliriz. İşleri büyütmeye çalışıyorum. 

Orada baklava imalat fabrikası, alçak ve orta gerilim kablo satışı, turizm, gibi konularda da destek verebilirim. Yatırımcı varsa o seviyede. 

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Ulkedeki hava nasil?

Kimi Rusya oldu bitti diye haber yapiyor, bir baskasi Rusya en iyi yerleri aldi Ukrayna'da asker kalmadi medya sizi kandiriyor diyor. Neye inanacagimizi sasirdik. Bir de senden dinlemek isterim hocam.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Temmuz 10 gibi bir aksilik olmazsa ben de Moskova'dayım, benim proje için bir kaç şey yapmaya gidiyorum, özellikle oradan buraya gelen turistleri sisteme entegre etmek ve oradan ajanslar bağlamak için.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    rajooonn bunu yazdı

Ulkedeki hava nasil?

Kimi Rusya oldu bitti diye haber yapiyor, bir baskasi Rusya en iyi yerleri aldi Ukrayna'da asker kalmadi medya sizi kandiriyor diyor. Neye inanacagimizi sasirdik. Bir de senden dinlemek isterim hocam.

gerçek ikisinin ortasında bi yerde.

medyadaki ukrayna olayı baya komedi. geçen haber denk geldi redditte. ukriler 10 tane tank kaymetmiş. "antitank mayınlarının yerini bulmak için şeyaptık onları yeaa" diyolar xd

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    gremlin bunu yazdı

Tüp mide ameliyatı - Türkiyenin en ünlü doktorlarından biriyle çalışıyorum. 

Turizm özel yat kiralama, helikopter turu, vip transfer ve tur, emlak konularında sadece İstanbulda hizmet veriyoruz. Kendim de rusyada evim var eşim de Rus zaten. Şuan İstanbulda yatırım danışmanlığı peşindeyim. Bu konularda paslasabiliriz. İşleri büyütmeye çalışıyorum. 

Orada baklava imalat fabrikası, alçak ve orta gerilim kablo satışı, turizm, gibi konularda da destek verebilirim. Yatırımcı varsa o seviyede. 

Seninle birlikte işler yapabiliriz.

@rajooonn daha gitmedim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Ahşap oyuncak, aksesuar ve mobilya üreticisiyiz. İmkan varsa çalışabiliriz hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    kut bunu yazdı

Ahşap oyuncak, aksesuar ve mobilya üreticisiyiz. İmkan varsa çalışabiliriz hocam.

Her türlü fikre, işe açığım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

emlak konusunu hele aç bakalım tarla arsa ev ne satacan 

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı

emlak konusunu hele aç bakalım tarla arsa ev ne satacan 

Valla bende birşey yok, var olanında aksine zararı var. Hem devlet vergi alıyor hem de üzerinden arazi olduğundan zengin sayılıyorum. Xd

Toplam Hit: 4061 Toplam Mesaj: 30
turizm rusya emlak rusya moskova i̇thalat i̇hracat