Rusya'daki Ticari Ateşeniz Geldi
-
Tüp mide ameliyatı - Türkiyenin en ünlü doktorlarından biriyle çalışıyorum.
Turizm özel yat kiralama, helikopter turu, vip transfer ve tur, emlak konularında sadece İstanbulda hizmet veriyoruz. Kendim de rusyada evim var eşim de Rus zaten. Şuan İstanbulda yatırım danışmanlığı peşindeyim. Bu konularda paslasabiliriz. İşleri büyütmeye çalışıyorum.
Orada baklava imalat fabrikası, alçak ve orta gerilim kablo satışı, turizm, gibi konularda da destek verebilirim. Yatırımcı varsa o seviyede.
-
Ulkedeki hava nasil?
Kimi Rusya oldu bitti diye haber yapiyor, bir baskasi Rusya en iyi yerleri aldi Ukrayna'da asker kalmadi medya sizi kandiriyor diyor. Neye inanacagimizi sasirdik. Bir de senden dinlemek isterim hocam.
-
Temmuz 10 gibi bir aksilik olmazsa ben de Moskova'dayım, benim proje için bir kaç şey yapmaya gidiyorum, özellikle oradan buraya gelen turistleri sisteme entegre etmek ve oradan ajanslar bağlamak için.
-
rajooonn bunu yazdı
Ulkedeki hava nasil?
Kimi Rusya oldu bitti diye haber yapiyor, bir baskasi Rusya en iyi yerleri aldi Ukrayna'da asker kalmadi medya sizi kandiriyor diyor. Neye inanacagimizi sasirdik. Bir de senden dinlemek isterim hocam.
gerçek ikisinin ortasında bi yerde.
medyadaki ukrayna olayı baya komedi. geçen haber denk geldi redditte. ukriler 10 tane tank kaymetmiş. "antitank mayınlarının yerini bulmak için şeyaptık onları yeaa" diyolar xd
-
gremlin bunu yazdı
Tüp mide ameliyatı - Türkiyenin en ünlü doktorlarından biriyle çalışıyorum.
Turizm özel yat kiralama, helikopter turu, vip transfer ve tur, emlak konularında sadece İstanbulda hizmet veriyoruz. Kendim de rusyada evim var eşim de Rus zaten. Şuan İstanbulda yatırım danışmanlığı peşindeyim. Bu konularda paslasabiliriz. İşleri büyütmeye çalışıyorum.
Orada baklava imalat fabrikası, alçak ve orta gerilim kablo satışı, turizm, gibi konularda da destek verebilirim. Yatırımcı varsa o seviyede.
Seninle birlikte işler yapabiliriz.
@rajooonn daha gitmedim.
-
Ahşap oyuncak, aksesuar ve mobilya üreticisiyiz. İmkan varsa çalışabiliriz hocam.
-
kut bunu yazdı
Ahşap oyuncak, aksesuar ve mobilya üreticisiyiz. İmkan varsa çalışabiliriz hocam.
Her türlü fikre, işe açığım.
-
-
erdem358 bunu yazdı
emlak konusunu hele aç bakalım tarla arsa ev ne satacan
Valla bende birşey yok, var olanında aksine zararı var. Hem devlet vergi alıyor hem de üzerinden arazi olduğundan zengin sayılıyorum. Xd