folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rüya İçinde Rüya Gördüm

Rüya İçinde Rüya Gördüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

bu da rüya olabilir sen en iyisi kendini yüksek bir yerden at

Bir teoriye göre dediğin doğru ve o teori şu anda (bence) dünyayı en çok meşgul eden teoridir. Gel gelelim teoriyi ortaya atanların tutarlı kanıtları bulunmamaktadır.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Lisedeyken bana çok olurdu. Hatta lisedeyken rüyalarım hayatımın ciddi önemli bir kısmını kapsıyordu. Arada olarak inceptionlara giriyordum. Ard arda, uyanıp uyandıktan sonra, uyku bozulmadan rüyayı bozup aradan vakit geçince devam eden inceptionlar içinde boğuşuyordum.

Konu hakkında ulaştığım en derin ve ilginç bilgi -ya da hurafe tam olarak bilmiyorum- insanların çalışmaktan, okumaktan göz kasları yorulunca rüyada göz hareketlerini tam yapamamasından dolayı inceptionlara girdiği idi.

PcK0 tarafından 13/Ara/16 22:58 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bende anımi anlatayım. 

@rmk bilir, kızın birine beni gece ara, uyandır dedim. Tabi o zamanlar Ramazan ayındayız. Kız beni aramış, ben teli açıp kızla konuşmuşum fakat konuştuğumu hatırlamıyorum. Arkadaşlar sabah kalkınca kızla ne konuştun diye sorduklarında hiçbir şey diyemedim. Hala da kızla ne konuştuğumu hatırlamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Birazdan annen gelecek..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Seminerist bunu yazdı

Bende rüyamda işiyorum ama nasıl işiyorum. Sabah kalktım ortalık göl olmuş (Çocukken)

Hahaha ulan bi bende mi oluyor diyordum yanlız değilmişim :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

o birşey mi?

Benim hiç normal rüyam yoktur zaten.

Rüya içinde olduğumu bilip kendimle konuşuyorum ve uyandığında şunu yaz , şu bilgiyi not et dediğimi biliyorum.

rüyamın birinde hiç gitmediğim bir şehirde kayboluyorum.  birden uyandım , aradan yıllar geçtikten sonra kaldığım yerden devam etti rüya. hatta dizi gibi devam eden rüyalarım oldu.

ve o kaybolduğum şehire gittiğimde öyle bir yer olduğunu gördüm.

Hiç görmediğim konuşmadığım bir kişiyi defalarca rüyamda gördüm :) böyle tuhaf tuhaf şeyler.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Rüya ile ilgili farklı bir çok bilimsel terim var Rüya içinde Rüya, Rüya içinde olduğunu farketmek, Rüya içinde olduğunu farkedip buna göre davranmak, uyanıp geri yattıktan sonra rüyana kaldığın yerden devam etmek (bazı kişilerde bi yetenek gibi var bu)  gibi bi ara çok araştırıyordum. Hatta konsantrasyon çalışmaları vb konularda bazı programlar yada metitasyon etkisi yapan müzikler vardır ya bilirsiniz ona benzer uygulamalar var daha iyi uykuya konsantre olabilmek gibi en ilgimi çeken de o evrede şu olmuştu, rüya içinde olduğunu fakettiğin an bir eylem yapmaya çalışırsın ve genellikle uyanırsın işte o evrede bazı tekniklerle kendini geliştirip bu süreci uzatabiliyormuşsun. Rüya içinde Rüya 'nın bilimsel karşılığı da False Awakening dir. İlgini çekerse burdan başka araştırmaya :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Uzun zamandır rüya görmüyorum, ölü gibi yatıyorum, ohh miss.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ben de garip rüyaları olan biriyim;

Çok yorgun, uykusuz bir günün ardından sabah işe giderken, yani yürürken anlık olarak rüya gördüm. Silkindim noluya ya  dedim bir an için. Ama dediğim gibi rüyanın başlamasıyla bitmesi bir oldu, 2-3 adım anca ilerlemiştim.

Bazen rüyalarım sonsuz döngüye girer, aynı rüyayı gece boyunca belki onlarca, yüzlerce kez görürüm ve bazen de yeter artık uyanayım da kurtulayım deyip kendimi uyandırıyorum, bi tuvalete gidiyorum herşey düzeliyor ama uyku kalitem çok düşüyor.

Arada bir deja vu olsam da şu an çalıştığım iş yerini rüyamda görmüştüm(bu dejavu değil ama). Uyandığımda net olarak hatırlıyor ve geniş aynalı bir masada televizyon topluyordum. Neydi acaba dedim ve 1-2 ay kadar sonra, şimdiki iş yerime girdiğimde(ilk kez gördüğüm bir ortamda) doğrudan masamı tanıdım ve rüyayı da hatırladım.

Bazı dönemler çok sık karabasana maruz kalıyorum ama bunun bilimsel açıklamasını okuyunca korkum kalmadı, bu sırada aslında yarı uyanık oluyorum fakat bu sefer de maruz kalma sürem sanki uzadı. Ayrıca bu durumda etrafımda bişeyler oluyormuş ve tamamen savunmasızmışım hissi yaşıyorum, bilincim yerinde gibi oluyor uyanmaya çalışıyorum ama gözümü bile açamıyorum.

Bir ara rüyalarımı kontrol etmeye çalıştım, Uçabiliyordum falan, kısmen başarılı olduğum oldu fakat kulaklarımda aşırı derecede uğultu oluyor ve çok rahatsız oluyordum, korkunç hissediyordum. Bu nedenle bu konu ile çok uğraşmadım.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 20
rüya