Rüyada İstediğini Görme
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Ben rüya görürken uyandığımda tekrar yatıp rüya güzelse devam edebiliyorum aynı rüyaya kaldığım yerden.. belkide biraz uğraşsam istediğimi görürüm sanırım
-----------------------------Ben onu çok denedim ama olmuyor hoca,
Hep başka rüyalara atlıyorum :D
-
fatX bunu yazdı:
savegame dosyası falan mı atıyosun hacım biyerlere :D
-----------------------------
Ben rüya görürken uyandığımda tekrar yatıp rüya güzelse devam edebiliyorum aynı rüyaya kaldığım yerden.. belkide biraz uğraşsam istediğimi görürüm sanırım
-----------------------------bnmde rüya gördüğüm kesin ama ne gördüğümü bi türlü hatılayamıyorum :/
-
Google'da lucid rüya diye arat. Daha da ileri giderek astral seyahate de bakabilirsin. Rüyalarla uğraşmaktansa kızdan hoşlandığını belli et, git konuş. Ya da konuşamıyorsan bir şekilde anlamasını sağla.
-
stajer salak :| onla ilişki kuramam ... ona rüyama girermisin desem ben öcümüyüm falan der heralde ... ama tam benim tipim ... bi kere görsem yeter ...
nikoteenin dediğini deniycem bi keresinde birseye cok dalmıştım bir saniyeliğine ona dokunmuştum sanırım öyle bişeydi...
-
kardeş bende bi ara çok takıyodum böyle stajer olsun sekreter olsun. ama git konuş en güzeli.neden mi?
1-Kabul ederse zaten 3 günde hatuna doyarsın ondan sonra iplemezsin,
2- Reddederse 3-5 gün kafana takarsın sonra gene iplemezsin.
aylarca günlerce düşünüp vakit harcayıp, zaten düzgün olmayan psikolojini daha da bozma(bu durum senle alakalı değil Türkiye'de yaşadığını ve bu sitede üye olduğunu düşünerek söyledim :))
-
bence bu fikrini stajerle paylaş belki rüyaların gerçek olur