Ryu Vs Sagat | Yenebilene Helal Olsun
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
haydaaaaa mı diyo ne diyo bişey diyo yukarı çıkan yumruk vuruyo hpnin yarısı gidiyo zaten amk :D
-----------------------------sagat diyo adını tekerrür ediyo pezvenk 3. roundda yerde yattıını bi görsek ah ahh (:
-
snnyk bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
haydaaaaa mı diyo ne diyo bişey diyo yukarı çıkan yumruk vuruyo hpnin yarısı gidiyo zaten amk :D
-----------------------------sagat diyo adını tekerrür ediyo pezvenk 3. roundda yerde yattıını bi görsek ah ahh (:
-----------------------------hocam bi üstünde, 3.round ta yerde yatıyo
-

daha da ileri geçemedim :| -
3. roundda bütün ataklarımı engelliyor 3 kere yenilmiyor şerefsiz:)
2-0 dan 2-3 yeniyor imkansız usta herif her atağı engelliyor
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi üstünde, 3.round ta yerde yatıyo
-----------------------------kelime oyunu yapma (:
3 round yenin şu adamı ne var ss alın siteye koycam :|
-
RaAmLis bunu yazdı:
3. roundda bütün ataklarımı engelliyor 3 kere yenilmiyor şerefsiz:)
2-0 dan 2-3 yeniyor imkansız usta herif her atağı engelliyor
-----------------------------aynen hocam final roundda çıldırıyo delleniyo çok az kalıyo dokansam ölcek ama dokandırmıyo şerefsiz
-
haci bende cok kastim olmuyor 3 te adam hamle yaptirmiyor. 2-0 öndeyim 3 adam perfect aliyor :D
-
çözdüm gibi 3. win de devamlı üstünde atlayın arkasına geçip çat pat kotpuken gibi birşey diyorya onu yapın duvara sıkıştırıncada shoryuuken ve ardından tekme tokat yine çat pat attımmı acayip canı gidiyor ard arda atak yaptığımızda daha fazla darbe alıyor öbür türlü vurudğumuz darbenin %30 işliyor adama gerisini dolduruyor tekrar ard arda vurduğumuzda dolmuyor canı
-
edit:benim ekran görüntüm bir sonraki sayfada :)
-
http://www.hepoyna.net/aksiyon-oyunlari-turtle-bridge-oyna-20456.html
bıktım buna sardım :D:D