S2IDEA Mirc Scripti
-
S2IDEA Hiçbiryerde bulamayacağınız,profesyonelce hazırlanmış bir script.Arşivimi karıştırırken buldum.İnternette baktım hiçbir yerde bulamadım.Şu anda bilgisayarımda kurulu.Kurarken bu script kimin adına dizayn edilmiştir diye bir soruyla karşılaşıyoruz.Bu soruya sevdiğimiz bir nickimizi yazıyoruz.Diğer ayarlar oper ve admin arkadaşlar içindir.Çünkü kendi içinde birçok botu barındırıyor.Bunları kullanmak içinde ya kanalda op olmalısınız yada kanal sahibi.Ama normal bir user olarakta kullanabiliyorsunuz.Açılışta bu script(YAZDIĞINIZ NİCK)İçin dizayn edilmiştir diye karşılanıyorsunuz.İçinde hazır hiçbir site yok.Sitelere siz statusa yazarak giriyorsunuz.Güzel olan yanı girdiğiniz siteleri otomatik olarak kaydetmesi.Aynı siteye tekrar girmek isterseniz file yazan yere basıyoruz.Recent serversten daha önce girdiğimiz siteyi görebilirsiniz.Tekrar manuel olarak siteyi yazmanıza gerek yok recent servestten tıklayın siteye hop sitedesiniz.bütün op komutları otomatik sizin aramanıza gerek yok tek tuşla hallediyorsunuz:hatta öyleki normal bir userseniz keşke op olsaydım diyesiniz geliyor.Korumalar mükemmel.Kullandıkça yeni özelliklerini keşfedeceksiniz.
-
ARkadaşlar dalgınlığıma geldi linki vermeyi unuttum.özür dilerim.
Download Linki:
http://www.hemenpaylas.com/download/659372/S2IDEA.rar.html
Rar Şifre:
kopolikan -
eyw canım
du bi indirip kuriim
.D
nassı bişimiş -
eyvalaaa (:
-
taaam tamam buldum :)-
-
puhahahhah lem biz bu scripti 1 sene önce kullandık Bu voleranın yazdığı ircopsercurity nin aynısı iconları sesleri bile aynı :Dtaklitci dolu memleket yaaa
-
Siber2IDEA takLİT DEĞİL ORJİNALDİR.En iyi sunucu ve kanal koruma scriptidir.Dün sabaha kadar internette araştırarak sitesinide buldum.Siber aynı zamanda saldırı scriptide üretmiş ama onu vermek istemedim.isteyen arkadaşlar için upload edebilirim.
-
da nie giremiyom
-
can_aksoy arkadaşım bazen hemenpaylas ta teknik sorunlar oluyor.Bakıma alınıyor bu yüzden giremedin.Şu anda bakım çalışması bitmiş durumda link sağlam.Programı indirebilirsin.
-
o diil indirdim ne yapçam bi server a girmiyo 2 saat ağaç oldum ne işe yarar bu zımbırtı
-
gireceğin severi elle status bölümüne yazıyorsun.*/server irc.(gireceğin serverin ismi)
ÖRNEK:
*/server irc.sevda.org
baştaki yıldız sembolü yok.Bu şekilde alttaki statusa yazıyorsun ve mirc sitesine bağlanıyorsun.Dalnetede bu şekilde bağlanıyorsun.Umarım anlatabildim.Bu script birazda profesyonelleri hedef almış.Ama mirc sitelerine girdikten sonra kendisi onları otomatik olarak hafızasına alıyor.Tekrar aynı mirc sitesine girmek istersen statusu kullanmana gerek kalmıyor.File yazan yere basıyoruz ve recent serversten daha önce girdiğimiz siteyi görüyoruz.daha önce girdiğimiz siteye tıkladığımızda otomatik olarak o siteye bağlanıyoruz. Bu kadar.
Toplam Hit: 14291 Toplam Mesaj: 12