S3 Mini 3 Saatte Doluyor Bunun Suresini Nasil Kisaltiriz
-
sa arkaxazlaf bnde iphone vardi bir saatte fulleniyodu bu amk telefonu 3 4 saatte doluyor ve cok daha cabuk bitiyor nie boyle varmi bir cozumu 2amerlik saej makinasi kullaniorum bide iphonede sarja takinca istedigini yap batarya 1,5 saatte doluyordu bu amk telefonunu sarja takiom nette takiliom kapanacak kivama gelio guya sarjda yokmu cozumu
-
şarj aletini değiş hocam, elindeki aletin amper degeri düşük demekki
edit. zaten 2amperlikmis alet, ozman bataryan nanay olmus haci
piradomim tarafından 18/Nis/15 15:17 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam sarj aleti 2amper ama alet cin mali ondan dolayi olabilirmi batarya sifir 3 saatte oluyor sarj
-
ne çektim be bu telden. 2 saate dolardı sonra hemen biterdi çakma tek bir malzeme kullanmamama rağmen sistem hatası werdi de kurtuldum
orjinal aletiyle benim 2 saatte oluyodu
-
Sarj aletinin uzerindekoi degerle dogru degildir.
bataryayi degistirmeyi dene bir de.
-
Önce birkaç sefer kabloyu gerdirme işlemi yap. Sonrasında,
*#0228# yapıp, Battery status a girip, Quick start yapın. Batarya sarj değerinin baya bi düşmesi gerek. Sonra şarja takiniz.
-
S3 Mini'nin orjinali zaten dandik, çakması kim bilir nasıl dandiktir.
-
çakma şarj aletleri, şarj etmiyor etse de çabuk bitiyor. orjinal al hocam
-
abi nasil bir malsam alti ay izini bekledim sarj olmayan bie tel aldik milletinki 1 saatte fullenio amk
-
Bandito bunu yazdıabi nasil bir malsam alti ay izini bekledim sarj olmayan bie tel aldik milletinki 1 saatte fullenio amk
Kendine kizmaya gerek yok. Telefon işi şans biraz. Dünkü yazdıklarımı denedin mi ?
cenk88 tarafından 29/Nis/15 09:16 tarihinde düzenlenmiştir -
şarj kablosu arızası