S3 Mini Kapanma Sorunu
-
Müridler S3 mini telefonum var ve durduk yere bir anda kapanıyor pilden diye düşündüm ama değilmiş sizce nedendir bilen biri var ise beni aydınlatabilir mi teşekkürler =)
-
Sorunun çözümü basit hocam.
Sahibindene 200 250 tl arasına ilanı koy.
Müritlerden Discovery satan var 250 liraya onu al problem solved :D
şaka bi yana bir çok şey sebep olabilir. bende de kapanma oluyordu. pil değiştim olmadı.
formattır vs vs uğraştım çözemedim sorunu.
oysa hoparlörde sıkıntı varmış şase mi ne yapıyomuş arada nasıl bir problemse. hoparlörü değiştirdim sorun çözülmüştü..
edit:imla
joe_black tarafından 19/Mar/17 21:05 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı
Sorunun çözümü basit hocam.
Sahibindene 200 250 tl arasına ilanı koy.
Müritlerden Discovery satan var 250 liraya onu al problem solved :D
şaka bi yana bir çok şey sebep olabilir. bende de kapanma oluyordu. pil değiştim olmadı.
formattır vs vs uğraştım çözemedim sorunu.
oysa hoparlörde sıkıntı varmış şase mi ne yapıyomuş arada nasıl bir problemse. hoparlörü değiştirdim sorun çözülmüştü..
edit:imla
Bakalım yarın telefoncuya gidip baktıracağım neler olucak bana sanki ram miş gibi geliyor, ama bakalım durum ne olucak ne çıkıcak ne kadar bir fiyat çıkacak merak ediyorum. Ama adam üzerine 100 150 lira ver s3, s4, s4 mini vereyim falan derse hayır demem açıkcası :D
-
bende s3 vardı aniden kapanıyordu ama bataryadan mış sorun değiştirmiştim sorun çözülmüştü.
-
KaptaN bunu yazdı
bende s3 vardı aniden kapanıyordu ama bataryadan mış sorun değiştirmiştim sorun çözülmüştü.
Pilden diye düşündüm bende ama, pilden olsa telefon şarj ister açılmaz bende öyle bir durum yok direk samsung ekranında kendini resliyor.
-
Pilden pili degistir duzelir.
-
mobilden giriyorum 2 kere atmis postu
tolgaStain tarafından 20/Mar/17 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
yazilimsal da olabilir hacı.
başka batarya ile dene yada bataryayi baska s3 dene oyle bi imkanin varsa
olmadi telefoncuya git benim boyle boyle bir sorunum var de anlat durumu bataryayi taksin bi dene bakalim aciliyosa alirsin bataryayi. olmadi bi telefonu gostermekte fayda var.
edit: zannetmiyorum ama bataryanin arasina kagit sıkıstırarak bi denermisin hocam.
edit2: batarya alirkan pilin mah derecesine bak hocam batarya diye 1000 mah bataryayı iteliyolar adama ögleni bile cikaramiyosun.
-
benim de wifi açınca kapanıyor, şarja takmadan açılmıyor. pilden diye düşündüm. wifi açınca pil o volyajı kaldıramıyor olabilir.
-
Prometheus bunu yazdı
benim de wifi açınca kapanıyor, şarja takmadan açılmıyor. pilden diye düşündüm. wifi açınca pil o volyajı kaldıramıyor olabilir.
zannetmiyorum dostum.
bataryan o kadar vahim bi haldeyse. telefonu açacak gücü hic bulamaz. wifi yi acinca oluyor demişsin cünkü.
yazilimsal olabilir. bi yedegini alip fabrika ayarlarina don bakalim hocam sonuc ne olacak
-
tolgaStain bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
zannetmiyorum dostum.
bataryan o kadar vahim bi haldeyse. telefonu açacak gücü hic bulamaz. wifi yi acinca oluyor demişsin cünkü.
yazilimsal olabilir. bi yedegini alip fabrika ayarlarina don bakalim hocam sonuc ne olacak
birkaç kere yapmıştım çözüm olmadı