S3 Vs Discovery

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

disco al sende katl bize. biz memnunuz .

her türlü eline veriyoruz diğer cihazların. piyasamız düşmüyor. ha desek satabiliyoruz. 

Disco tarikatımısınız hocam siz :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

1 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

s3 kullanıyorum 2 senedir şuan için no sıkıntı no tıkırtı, kılcal çizik dahi yok , 9 sene daha kullanmayı planlıyorum hedef 2023 :D

..Morali hep bozuk olan insan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

her türlü eline veriyoruz diğer cihazların. piyasamız düşmüyor. ha desek satabiliyoruz. 

zenginler ölsün discodan selam :D

tofaşçıyız abi piyasamız düşmez :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

bende de disco var 6 aydır kullanıyorum kutudan çıkan şarj aletiyle beraber hiç sıkıntı yok memnunum. yalnız anlamadığım şey disco 16 gb fiyatları http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-general-mobile-discovery-16gb-fiyati,1526238.html fiyatları daha uygun alacağın yere göre. telefoncu hem alırken hem satarken itelemeye çalışıyor sanırım

YalnızAdam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

619 Tlye Almıştım 9 ay önce :D hala fiyat düşmedi bu hoşuma gidiyo hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta işyerinde arkadaş alacaktı gitti s3 aldı  aynı zamanda şebeke probleminden garantiye felan gitti birazda şans bence ama telefon fiyatına göre gayet iyi s3 almaktansa bekle discovery 2 al derim :)

#....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eski bir Samsungçu olarak Samsung dandik yapıyor arkadaşlar. Zaten millette anladı artık 3-5 daha fazla verip Htc veya Sony alıyor. 2-3 ay önce arıza yapan elektrik süpürgesini vermek için Samsung mağazasına gittim abartmıyorum oturacak yer yoktu ve herkesin elinde Samsung telefon vardı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTiFix
    AyTiFix's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Discovery 1 alacaksan ay sonuna kadar biraz bekle derim.Discovery 2 çıksın piyasaya fiyatlar biraz düşer.

discovery2'nin cikis fiyati hakkinda bir bilginiz var mi hocam?

"Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Discovery 2,  888 liradan satışa sunulacak. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    mstfcn bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

zenginler ölsün discodan selam :D

tofaşçıyız abi piyasamız düşmez :D

axaxa aynen disco cuyuz :)

Toplam Hit: 4295 Toplam Mesaj: 32