S3 Vs Note2
-
opusdei bunu yazdıu235 bunu yazdı
abi bence bu paraya sen baska telefon modellerine bak.Bizim odadaki elemanda var S3 hiç oynamadığı halde günde bir şarj ediyor.Benim e72 nin bile şarjı 4 gün gidiyor.
Eğer fikrini değiştirirsen Nokia Lumiaya bak derim.
internete bağlı cihaz şarjı sömürür. %99 3g üzerinden internet aktiftir. Zaten mobil veri aktif değilse ne yapayım ben o telefonu =)
Ben gayet memnunum. Tabiki daha iyisi olabilirdi. Onu sanırım s4 te yapacaklar. 5 inch ekran büyüklüğü olacak. vs.. mart ayını bekleyin. o zamana kadar galaxy s3 en iisi
Nokia ları batarya ömründe samsung ile kıyaslamayın, 3g wifi açık tüm gün kullanıyorum gece 3 saat şarj oluyor ve yetiyor. angry birds ve worms dışında oyun yok bende fakat 4 mail kutum whats up ve viber hep açıktır.
-
blackace bunu yazdıXpertVision bunu yazdı
note2 s3'ü çok fena döver, ekranı daha iyi, teknik özellikleri daha iyi, yerleşik uygulamaları daha çok(airview, spen) , şarjı da 3100 mH her türlü daha iyi s note 2 al.
note 2 nin ekran daha mı iyi :D bende note 2 için s3 mü satmıştım daha yeni yeni piyasaya girerken ama note 2 yi elime alınca pişman oldum sattığıma.
note 2 nin ekranda çözünürlük düşmesi ve bulanıklık var. note 1 ve s3 ün ekranı note 2 ye göre daha keskin, parlak ve daha net görüntü veriyor..
3 cihazıda ekranlarını yanyana test ettik (hepside parlaklık en sonda ve ekran moduda dinamikte) gerek ana menüde, duvar kağıtlarında, videolarda ve ikonlarda note 2 nin ekranı note 1 ve s3 e göre bulanık ve mat bir görüntü veriyor.
ekranında s3 ve note 1 e göre biraz daha mat olması şarjın daha uzun süre dayanması için yapıldığını düşünüyorum..
note 2 nin ekranı bende hayal kırıklığı yarattı sırf bu yüzden tekrar s3 alıcam ama 29 ekimdeki lg nexus 4 ün tanıtımınıda beklemek istiyorum..
bence ya cihazda sorun var ya da sende; s note 2, hd super amoled ekran, s3, super amoled. ayrıca karşılaştırdım zaten ben de. daha canlı parlak renkli ekranı var
-
o cihazile konusmaya kiyamam zaten :) cozumu de basit :
http://www.bimeks.com.tr/urun/118592/samsung-hm-1500-bluetooth-kulaklik.aspx
-
XpertVision bunu yazdıblackace bunu yazdıXpertVision bunu yazdı
note2 s3'ü çok fena döver, ekranı daha iyi, teknik özellikleri daha iyi, yerleşik uygulamaları daha çok(airview, spen) , şarjı da 3100 mH her türlü daha iyi s note 2 al.
note 2 nin ekran daha mı iyi :D bende note 2 için s3 mü satmıştım daha yeni yeni piyasaya girerken ama note 2 yi elime alınca pişman oldum sattığıma.
note 2 nin ekranda çözünürlük düşmesi ve bulanıklık var. note 1 ve s3 ün ekranı note 2 ye göre daha keskin, parlak ve daha net görüntü veriyor..
3 cihazıda ekranlarını yanyana test ettik (hepside parlaklık en sonda ve ekran moduda dinamikte) gerek ana menüde, duvar kağıtlarında, videolarda ve ikonlarda note 2 nin ekranı note 1 ve s3 e göre bulanık ve mat bir görüntü veriyor.
ekranında s3 ve note 1 e göre biraz daha mat olması şarjın daha uzun süre dayanması için yapıldığını düşünüyorum..
note 2 nin ekranı bende hayal kırıklığı yarattı sırf bu yüzden tekrar s3 alıcam ama 29 ekimdeki lg nexus 4 ün tanıtımınıda beklemek istiyorum..
bence ya cihazda sorun var ya da sende; s note 2, hd super amoled ekran, s3, super amoled. ayrıca karşılaştırdım zaten ben de. daha canlı parlak renkli ekranı var
s3 de süper amoled ekran mı var ? :D daha bunu bile bilmiyorsun doğru düzgün sonra buraya yalan yanlış yazıyorsun mileti yanıltıyorsun :)
Note 2 ekran : Hd Super Amoled 265 ppi
s3 ekran : Hd Super Amoled 306 ppi
görüldüğü üzere s3 ün piksel çözünürlüğü daha yüksek :) ek olarak elime 3 tane farklı note 2 geçti hepsinde durum aynı :) onuda geçtim daha önce note kullanıpta note 2 ye geçen arkadaşlarım bile note un ekranı daha keskin ve parlak olduğunu söylüyorlar :D internettede araştırabilirsin çoğu kullanıcı note 2 ekranının bulanık olduğundan yakınıyor hatta dh de bir arkadaşım sırf ekran yüzünden bir kaç günlük note 2 cihazını sattı :D sonradan arkadaşımdan alan kişide daha günü dolmadan oda cihazı satışa çıkardı :D istersen link verip ek olarakda pm leri ss atabilirim :D