S3 Vs Note2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

abi bence bu paraya sen baska telefon modellerine bak.Bizim odadaki elemanda var S3 hiç oynamadığı halde günde bir şarj ediyor.Benim e72 nin bile şarjı 4 gün gidiyor.

Eğer fikrini değiştirirsen Nokia Lumiaya bak derim.

internete bağlı cihaz şarjı sömürür. %99 3g üzerinden internet aktiftir. Zaten mobil veri aktif değilse ne yapayım ben o telefonu =)

Ben gayet memnunum. Tabiki daha iyisi olabilirdi. Onu sanırım s4 te yapacaklar. 5 inch ekran büyüklüğü olacak. vs.. mart ayını bekleyin.  o zamana kadar galaxy s3 en iisi

Nokia ları batarya ömründe samsung ile kıyaslamayın, 3g wifi açık tüm gün kullanıyorum gece 3 saat şarj oluyor ve yetiyor. angry birds ve worms dışında oyun yok bende fakat 4 mail kutum whats up ve viber hep açıktır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

note2 s3'ü çok fena döver, ekranı daha iyi, teknik özellikleri daha iyi, yerleşik uygulamaları daha çok(airview, spen) , şarjı da 3100 mH her türlü daha iyi s note 2 al.

note 2 nin ekran daha mı iyi :D bende note 2 için s3 mü satmıştım daha yeni yeni piyasaya girerken ama note 2 yi elime alınca pişman oldum sattığıma.

note 2 nin ekranda çözünürlük düşmesi ve bulanıklık var. note 1 ve s3 ün ekranı note 2 ye göre daha keskin, parlak ve daha net görüntü veriyor..

3 cihazıda ekranlarını yanyana test ettik (hepside parlaklık en sonda ve ekran moduda dinamikte) gerek ana menüde, duvar kağıtlarında, videolarda ve ikonlarda note 2 nin ekranı note 1 ve s3 e göre bulanık ve mat bir görüntü veriyor. 

ekranında s3 ve note 1 e göre biraz daha mat olması şarjın daha uzun süre dayanması için yapıldığını düşünüyorum..

note 2 nin ekranı bende hayal kırıklığı yarattı sırf bu yüzden tekrar s3 alıcam ama 29 ekimdeki lg nexus 4 ün tanıtımınıda beklemek istiyorum..

bence ya cihazda sorun var ya da sende; s note 2, hd super amoled ekran, s3, super amoled. ayrıca karşılaştırdım zaten ben de. daha canlı parlak renkli ekranı var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

o cihazile konusmaya kiyamam zaten :) cozumu de basit :

http://www.bimeks.com.tr/urun/118592/samsung-hm-1500-bluetooth-kulaklik.aspx

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı
    blackace bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

note2 s3'ü çok fena döver, ekranı daha iyi, teknik özellikleri daha iyi, yerleşik uygulamaları daha çok(airview, spen) , şarjı da 3100 mH her türlü daha iyi s note 2 al.

note 2 nin ekran daha mı iyi :D bende note 2 için s3 mü satmıştım daha yeni yeni piyasaya girerken ama note 2 yi elime alınca pişman oldum sattığıma.

note 2 nin ekranda çözünürlük düşmesi ve bulanıklık var. note 1 ve s3 ün ekranı note 2 ye göre daha keskin, parlak ve daha net görüntü veriyor..

3 cihazıda ekranlarını yanyana test ettik (hepside parlaklık en sonda ve ekran moduda dinamikte) gerek ana menüde, duvar kağıtlarında, videolarda ve ikonlarda note 2 nin ekranı note 1 ve s3 e göre bulanık ve mat bir görüntü veriyor. 

ekranında s3 ve note 1 e göre biraz daha mat olması şarjın daha uzun süre dayanması için yapıldığını düşünüyorum..

note 2 nin ekranı bende hayal kırıklığı yarattı sırf bu yüzden tekrar s3 alıcam ama 29 ekimdeki lg nexus 4 ün tanıtımınıda beklemek istiyorum..

bence ya cihazda sorun var ya da sende; s note 2, hd super amoled ekran, s3, super amoled. ayrıca karşılaştırdım zaten ben de. daha canlı parlak renkli ekranı var

s3 de süper amoled ekran mı var ? :D daha bunu bile bilmiyorsun doğru düzgün sonra buraya yalan yanlış yazıyorsun mileti yanıltıyorsun :)

Note 2 ekran : Hd Super Amoled 265 ppi

s3 ekran : Hd Super Amoled 306 ppi

görüldüğü üzere s3 ün piksel çözünürlüğü daha yüksek :) ek olarak elime 3 tane farklı note 2 geçti hepsinde durum aynı :) onuda geçtim daha önce note kullanıpta note 2 ye geçen arkadaşlarım bile note un ekranı daha keskin ve parlak olduğunu söylüyorlar :D internettede araştırabilirsin çoğu kullanıcı note 2 ekranının bulanık olduğundan yakınıyor hatta dh de bir arkadaşım sırf ekran yüzünden bir kaç günlük note 2 cihazını sattı :D sonradan arkadaşımdan alan kişide daha günü dolmadan oda cihazı satışa çıkardı :D istersen link verip ek olarakda pm leri ss atabilirim :D 

Toplam Hit: 1770 Toplam Mesaj: 15