folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saadet Partisi Secim Muzigi

Saadet Partisi Secim Muzigi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahir
    tahir's avatar
    Erkek
    Leyla bunu yazdı:
    -----------------------------
    FaTHeR bunu yazdı:

ben begendim sen herhalde hareketli müzikler bekliyorsun bide müziğe bakıp bir patiye şeriatçı gib bakmakçok yanlış....

sadece sarkiya degil neresine baksam seriat goruyorum :D mayrip* muzigi http://saadetpartisi.wordpress.com/secim-muzikleri/ adresinden aldim

Sözlerim senin içinde geçerlidir. Bu arada müzik güzelmiş paylaşıldığı için tşk. ederim dinleme fırsastı doğdu en azından

Cenab-ı Hak sana amel defterinin oku dediği zaman yanına da Kur"an-ı Kerim"i koyacak Soracak: "Bu günahı Benim kitabımın neresinde buldun da yaptın," buyuracak Mahmud Efendi Hz. (k.s.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Bu parti'nin utanma vakti coktan geldide geciyor.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    muzik kalitesiz degil, aksine gayet guzel. siyasi tartismayi biraksin herkes. ama muzik cok bilinen bir ilahinin muzigi, ilahi ile ayni muzigi koyarak din uzerinden propoganda aypiyor serefsizler.

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahir
    tahir's avatar
    Erkek
    Zep_lin bunu yazdı:
    muzik kalitesiz degil, aksine gayet guzel. siyasi tartismayi biraksin herkes. ama muzik cok bilinen bir ilahinin muzigi, ilahi ile ayni muzigi koyarak din uzerinden propoganda aypiyor serefsizler.
    Din üzerinden propaganda niye yapsınlar din üzerinden hareket ederler kime nasıl gelirse gelsin senin gibi şarkı türkü dinlemez o şerefsiz dediğin kişiler seçim müziğinde ben ve milli görüşcüler şarkı ve  türküyü dünyaya ve ahirete faydası olmayan birer eğlence gördükleri için ilahi ve ezgiye yönelik müzikler koydu hem neden şerefsiz diyorsun ki diyince büyüdünümü sanıyorsun.

Cenab-ı Hak sana amel defterinin oku dediği zaman yanına da Kur"an-ı Kerim"i koyacak Soracak: "Bu günahı Benim kitabımın neresinde buldun da yaptın," buyuracak Mahmud Efendi Hz. (k.s.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    tahir nereye baksam seni görüyorum yeter artık düş yakam dan bıktım senden :)))

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
Toplam Hit: 7494 Toplam Mesaj: 36