folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Saat 06:00 Da İstanbul Ortaköy'ü Zombiler Basacak!

Saat 06:00 Da İstanbul Ortaköy'ü Zombiler Basacak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:
    -----------------------------

@pessimist

Bildiğin palyaçoluk bu ne alaka diyipte güldürme adamı.

@sau_nightmare

benimde sikimde değil zaten kimin ne yaptığı ama böyle şaklabanlıkları ben daha çok cadılar bayramımıdır ne diyorlarsa onun kutlandığı günlerde avrupa ülkelerinde gördüğüm için burda yapılması özentilikten başka birşey algılatmadı. rahatlığın bana batıp batmaması önemli değil yalnız kişisel bir daha böyle abes laflara aynı üslupla devam etmem.

-----------------------------

ne cadısı ne bayramı hocam adamlar bir dizinin reklamını yapıyorlar.. birşeye özendikleri yok. anladığım kadarıyla dizi zombi temalı. çokta mükemmel reklam yapmışlar..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

zombide olsa drakulada olsa  ortaköy camisinin önünde durup  da arkasına boğaz köprüsünü alip fotoğraf çektirmişse ben öyle zombilerin aq :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Bu hayko tepkin değil mi la :| nası zombi bu hiç değişmemiş ki :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İnsanların dini inançları, eğlence şekilleri, yaşam tarzları farklı olabilir. Çeşitlilik güzel bir şeydir, kimseye zararı olmadıktan sonra her insan istediği gibi eğlenebilmeli. Kendisi gibi düşünmediği ve yaşamadığı için diğer insanlara hakaret etmek; hakareti yapanın içinde taşıdığı faşistliğin göstergesidir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

eğer para almadan zevkine yapıyolarsa bu işi akıllarını 'seveyim' akıllarını

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yav can alıcı nokta polisin dalması aldığım duyumlara göre bi yaşlı amcada bastonla kafalarına gözlerine vurmuş eğer resmi olursa onuda eklerim, :)))

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 7961 Toplam Mesaj: 37