Saat 06:00 Da İstanbul Ortaköy'ü Zombiler Basacak!
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
@pessimist
Bildiğin palyaçoluk bu ne alaka diyipte güldürme adamı.
@sau_nightmare
benimde sikimde değil zaten kimin ne yaptığı ama böyle şaklabanlıkları ben daha çok cadılar bayramımıdır ne diyorlarsa onun kutlandığı günlerde avrupa ülkelerinde gördüğüm için burda yapılması özentilikten başka birşey algılatmadı. rahatlığın bana batıp batmaması önemli değil yalnız kişisel bir daha böyle abes laflara aynı üslupla devam etmem.
-----------------------------ne cadısı ne bayramı hocam adamlar bir dizinin reklamını yapıyorlar.. birşeye özendikleri yok. anladığım kadarıyla dizi zombi temalı. çokta mükemmel reklam yapmışlar..
-
zombide olsa drakulada olsa ortaköy camisinin önünde durup da arkasına boğaz köprüsünü alip fotoğraf çektirmişse ben öyle zombilerin aq :D
-
Bu hayko tepkin değil mi la :| nası zombi bu hiç değişmemiş ki :D
-
İnsanların dini inançları, eğlence şekilleri, yaşam tarzları farklı olabilir. Çeşitlilik güzel bir şeydir, kimseye zararı olmadıktan sonra her insan istediği gibi eğlenebilmeli. Kendisi gibi düşünmediği ve yaşamadığı için diğer insanlara hakaret etmek; hakareti yapanın içinde taşıdığı faşistliğin göstergesidir.
-
eğer para almadan zevkine yapıyolarsa bu işi akıllarını 'seveyim' akıllarını
-
Yav can alıcı nokta polisin dalması aldığım duyumlara göre bi yaşlı amcada bastonla kafalarına gözlerine vurmuş eğer resmi olursa onuda eklerim, :)))