folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Saat 3'Te Meteor Yağmuru Var

Saat 3'Te Meteor Yağmuru Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı

Bodrum da hiç birşey yok 45 dk dır gökyüzüne bakıp bira yudumluyorum terasta bir tane meteor göremedim! :(

Antalya da da ayni 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı

Bodrum da hiç birşey yok 45 dk dır gökyüzüne bakıp bira yudumluyorum terasta bir tane meteor göremedim! :(

Antalya da da ayni 

Pederi aradım oda göremedi. Konya ve Bursada da yok. 

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

banlayın beni de ben de astronomi sitelerinin yalancısıyım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Bunudami abd yönetiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

İki tane gördümde harbiden çok aheste gidiyolar bu soğukta hiç iç açıcı değil. 

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Az once iki tane gordum guney bati yonunde iki tane pespese venus parlaklikgina ulasip sonduler hareketleri yavasti ama ucak gibi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Bende birkaç tane gördüm fakat normal bir günde baksan daha fazlasını görürsün.  Dağa falan çıkmak lazım şehrin ışıkları engelliyor sanırım.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

Bende birkaç tane gördüm fakat normal bir günde baksan daha fazlasını görürsün.  Dağa falan çıkmak lazım şehrin ışıkları engelliyor sanırım.

Puslu bi hava var hocam gökyüzü açık olsa izlemesi kıyak oluyo. Tabi bide böyle iki üç tane değilde küme halinde geçişleri falan hoş. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Görünce benim için dilek tutun bu elemanın dilekleri kabul olsun diye :) batıl falan zararı yok ya

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

Tokideyim yeterince dağa yakinim hava acik parlak yıldız az ama tık yok

Edit:Toki değil köy sanki alt yapısı köyden zayıf bir önce merkeze taşınmam lazım

Toplam Hit: 4249 Toplam Mesaj: 40