Saat 3'Te Meteor Yağmuru Var
-
Ratbat bunu yazdı
Bodrum da hiç birşey yok 45 dk dır gökyüzüne bakıp bira yudumluyorum terasta bir tane meteor göremedim! :(
Antalya da da ayni
-
Aress bunu yazdıRatbat bunu yazdı
Bodrum da hiç birşey yok 45 dk dır gökyüzüne bakıp bira yudumluyorum terasta bir tane meteor göremedim! :(
Antalya da da ayni
Pederi aradım oda göremedi. Konya ve Bursada da yok.
-
banlayın beni de ben de astronomi sitelerinin yalancısıyım
-
Bunudami abd yönetiyor
-
İki tane gördümde harbiden çok aheste gidiyolar bu soğukta hiç iç açıcı değil.
-
Az once iki tane gordum guney bati yonunde iki tane pespese venus parlaklikgina ulasip sonduler hareketleri yavasti ama ucak gibi
-
MiqRoP bunu yazdı
Bende birkaç tane gördüm fakat normal bir günde baksan daha fazlasını görürsün. Dağa falan çıkmak lazım şehrin ışıkları engelliyor sanırım.
-
Ratbat bunu yazdıMiqRoP bunu yazdı
Bende birkaç tane gördüm fakat normal bir günde baksan daha fazlasını görürsün. Dağa falan çıkmak lazım şehrin ışıkları engelliyor sanırım.
Puslu bi hava var hocam gökyüzü açık olsa izlemesi kıyak oluyo. Tabi bide böyle iki üç tane değilde küme halinde geçişleri falan hoş.
-
Görünce benim için dilek tutun bu elemanın dilekleri kabul olsun diye :) batıl falan zararı yok ya
-
Ratbat bunu yazdıMiqRoP bunu yazdı
Tokideyim yeterince dağa yakinim hava acik parlak yıldız az ama tık yok
Edit:Toki değil köy sanki alt yapısı köyden zayıf bir önce merkeze taşınmam lazım