Saat Alacağım Öneri?
-
O kadar paran varsa biraz daha koy üstüne Rado al çok şık saatler
-
hem spor olsun hem klasik olsun diyosan seiko derim titantum kasa bir modeli var yaklaşık 950 1000 lira arası onu tavsiye ederim ben tissot kullanyorum abimde seiko var benden 1 sene önce almıştı o ben pil değiştirdim o hala kullanıyor
-
DigitalMind bunu yazdı:
-----------------------------O kadar paran varsa biraz daha koy üstüne Rado al çok şık saatler
-----------------------------hacı saatten o kadar anlamam ama bu da ne böyle ya çok kaba itici duruyor...
-
sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------
kabadayi09 bunu yazdı:
geçen bi bot almayı düşünen müridin konusunda yine bi müridimiz tbt zengin demişti harbiden de aslı var aq kol saati için 1000 papel iyi para şöyle bi müritlerin aylık gelir istatistiğine baksak ortalama 2500 tl bulur herhalde
Hocam ben öğrenci adamım aylık gelirim 1000-1500 arasında saat benim için önemli aksesuar bu yüzden önem veriyorum.
Öğrencisin ve aylık gelirin 1500 TL nasıl oluyor bu acaba ? -
kabadayi09 bunu yazdı:
DigitalMind bunu yazdı:
-----------------------------O kadar paran varsa biraz daha koy üstüne Rado al çok şık saatler
-----------------------------hacı saatten o kadar anlamam ama bu da ne böyle ya çok kaba itici duruyor...
-----------------------------Aga kolunda görsen birde o kaba saati
-
konudan dolayı öyle bi saatlere bakayım dedim o da ne on milyara bi saat buldum acep bu saati bu kadar değerli kılan ne ola ki :)) neredeyse bi toyota parasına bi kol saati :))
-
bu da başka bi seıko modeli http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=57950&urun=
-
Hocam ben sana birebir 2 tane franck muller veriyim. artan paranla da bi kahve ısmarlarsın artık
-
TagHeuer al hocam çakmaları bile 1000 tl civarı
orjinalleri 15-25 bin arası
-
Hocam bana kalırsa İstanbul eminönünde bin çeşit bulursun 10 20 arası kaliteli olmaz ama birebir aynıları var her saatin ve hoş duruyor ama yok saglam iyi birşey olsun 1000tl yi harbi harbi çıkarttım diyorsan bu tarz saatler bak derim hoş duruyor