Saat Gece 04:23 Bir Aşk Daha Sanırım Burda Bitti
-
BEYLER BARIŞTIK YAF TELEFONUMA SONUNDA CVP VERDİ HAVA ALMAYA ÇIKMIS SONRA ARKADSLARIYLA FELAN TAKILMIS TELİDE ÇANTASINDA SESSZİDEYMİŞ:) EHEHEH EEVE GERİ GELDİ YANIMDA ŞU AN SELAMI VAR SİZE :d
-
kusura bakma ama bi kavgayla eski sewgilisinin kollarına dönecekse sana o hatundan hayır gelmez zaten
sewiyosan peşini bırkma
git bul
geri döndür
herşey senin elinde bi ilişkiyi bitirmek kolay değil bu kadar yaşanmışlıklar silinemez bi kerede -
bırak gitsin dönerse senindir,dönmezse hic senin olmamıştır zaten.
-
hayirlisi olsun
-
ya koskoca gebzede aramadıgım yer kalmadı en sounda bitkin düştüm ailesini arıyom gelemdi diolar ya eski sevgilisine dönmesinden korkuyorum ama 2 senedir çıkıyoruz yapmaz heralde o kadar vicdansızdeildir belkide naz yapıyodur bnm üzülmem için
-
Username: BLuE_FiRe
ID: 20593
İsim: birol
Soyad: simsek
---------------------------------------------
eger burda yazan yas dogruysa ne evlenmesi -
yaş 19-bu 1 + 2 - siteye ilk üye odlugumda biri tavsiye etmişti ilk üye oldugum forum burası sallmıstım onu 3- siteyi öneren artık yok ...
-
ben profilinde yani senin yazdigin yasa gore bi yorum yaptim onunda dogrulugunda emin olmadigim icin dogruysa diye bi ifade kullandim bu 1 + 2 forumu kimsenin onermemesi umurumda deil eminim burdakilerin de pek umurunda deildir eger kendine bisey kattigina inaniyorsan takilirsin ya da takilmazsin kimse baglamio kimseyi +3 her yapilan yorumdan sonra tartisma cikarilmasindan rahatsiz oluyorum arkadaslar eminim benim gibi dusunen bicok arkadas da vardir
-
amele_2 8/5/2006 3:14:00 PM
[~AsosyaL SineK~]
MaviBere 8/5/2006 3:14:00 PM
40"35 N 35" 50 E
senkronize mesaj bu olsa gerek saniye b ilem ayni be amele:) -
Abi çocukcaz 3ay çıkınca sonunda evleniceğini sanmış herhalde :)
Benim ilk kez çok çook uzun süren ilişkimde 2.ci kez dün gece bitti :( inş. barışırız dua ederseniz benim için sevinirim. -
hoca bende gebzedeyim birz bilgi verirsen yardımcı olabilirim
Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 21