Saat Koleksiyoncusu Varmı Yada Tanıdığınız Biri?
-
arkadaşlar elimde bir saat var isviçre el yapımı sınırlı sayıda üretim seri numaralı özel üretim bir saat.
aynısını arkdaşımdada vardı o hiç kullanmadı geçen saatçiye sordu saatçi saate 1800 euro teklifte bulundu satıcaktı arkdaşım ama adam açık açık konuştu hemen alırım bu saati senden fakat saatine yazık olur ben burda satamam ama istanbulda koleksiyoncular var onlar 5000 euro ya kadar fiyat verirler dedi.
oda onlara ulaşmak istediği için satmadı. hiç olmadı 1800 eurodan satıcak.
aynı saat bendede var fakat ben 2 3 hafta kullandım ordaki adam kullanılan saat alınmaz dedi ama çizik bile yok.
şimdi bu işin manyakları var koleksiyoncular nasıl ulaşabilirim?
-
bu arada saatin içinde 10 15 değerli taş var demişti bana veren akraba ve çizilmez safir cam filan.
bunları biliyordum ama bu saatçi özellikle osrdu saat uluslararası 2 yıl garantili
bozulursa filan sakın türkiyede tamir ettirme içindeki taşları alırlar filan dedi yazık etme saate dedi pahalı bir saat olduğunu biliyordum fakat bu kadarından haberim yoktu bana yardım ederseniz bir okutayım diyorum şu saati
-
resmi falan varmı hocam merak ettim ?
marka model falan
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
resmi falan varmı hocam merak ettim ?
marka model falan
-----------------------------
http://lh5.ggpht.com/_ruga418V8y4/SZKLDUod_3I/AAAAAAAAALg/wQ6eqtXNWwk/DSC00550.JPGnetten buldum bu fotyu benimkinin aynısı işte.
benimki b2204. üretim
-
sahibinden de baktım aynı marka saatlere 1,900$ a bile var
umarım yolunu bulursun senin ki özel bi model
sınırlı olması cazip kılar heralde
-
ya orda evet bende baktım ucuza gidiyor benim bilgim vardı söyleniyordu zaten bunların manyakları var manyaklarını bulursan para eder diye gözümün önünde adam 1800 euro çıkarttı ama özelliklede uyardı alırım ama yazık olur 5000 e kadar fiyatı var bunun diyo o yüzden bende dedim bi bakayım manyağına denk gelirsem diye:)
-
saatçi falan yok mu çevrende onlara bi sor istersen
beşiktaşa yakınsan ıhlamurdere de erkek femin karşısında bi saatçi olacaktı
eski model saatler satıyodu
bakarsın koleksiyon da yapıyordur
-
sn nrden buldun bunu :| bi de biz alalım :P
-
klas saat istiyorsaniz rado alin.
-
730dolara alındı yurt dışından getirildi
-
boşveriz ezelide konumu up yağalım hadi:)