Saati Ters Yönde Döndürmek
-
aslında saati istediğin zaman tersine çalıştırabileceğin bi' duvar saati yapacaksın. sonra basınca bi anda normal saate geri dönecek fln.. çok şık olurdu.
-
bir çark daha eklemen gerek bukadar basit diye biliyorum lise fiziğiyle :)
-
Hocalar ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim şu anda mobildeyim yarın daha detaylı bakacam
takıldığım yerler olursa tekrardan dönüş yapacam umarım yapabilirim bir şeyler..
sahibindeki ilanda duvar saati benim aradığım kol saati bir de saatteki sayılar yine normal olacak farklı olarak saniye akrep yelkovan ters yönde dönsün..
-
illa kendi saatine mi yapacaksın. böyle çalışan saat al olmaz mı.
saatteki çarkların hepsinin baştan ters dizayn edilmesi lazım sanıyorum. bir yerde görmüştüm dediğini satılıyordu ama bulursam link veririm
-
burdan nasıl yapıldığını öğrenebilirsin haci.
-
futurist bunu yazdı
illa kendi saatine mi yapacaksın. böyle çalışan saat al olmaz mı.
saatteki çarkların hepsinin baştan ters dizayn edilmesi lazım sanıyorum. bir yerde görmüştüm dediğini satılıyordu ama bulursam link veririm
yok hocam illa kendi saatime yapacam diye bişey değil hazıra da konabilirim..satılan bir yer varsa sipariş de verebilirim hoca
ama saatteki rakamlar normal olacak sadece akrep yelkovan ve saniye ters yönde dönecek.
-
outmost bunu yazdı
burdan nasıl yapıldığını öğrenebilirsin haci.
bilgisayar başına geçince bakarım hocam saol -
backwards watch deniyor hocam onlara. az bulunur ama kaltiesiz saatlere çok para biçerler az bulunduğu için.
kendin yapman zor hocam zamanında araştırmıştım.
-
maserati bunu yazdı
backwards watch deniyor hocam onlara. az bulunur ama kaltiesiz saatlere çok para biçerler az bulunduğu için.
kendin yapman zor hocam zamanında araştırmıştım.
tahminen ne kadar eder hocam? Evet zor olduğunu biliyorum saat tamircilerinden yapmalarını istedim biz yapamayız dediler..