Saatimi Parçalarına Ayırdım Toparlayamıyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2015
    Erkek

    Evet merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere saatimi parçalarına ayırdım toparlayamıyorum. küçük küçük çarkları falan var 2-3 mm lik. insan gözü zor görüyor. öyle pahalı bişey değil ama güzel de bir saatti momentusun. 7-8 yıllık falan. saatçinin birine götürdüm olmaz etmez 70'e yaparım falan dedi. bu işle ilgilenen çok daha ucuza yapabilecek olan var mıdır? kargolayabilirim bi yardımcı olur musunuz? ya da ben bu işten çok iyi anlarım hayrına yaparım diyeniniz?


    imza mı gelmiş?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek


    benim yapabileceğim birşey değil ama ,dandik Quarz( pilli, elektriknik,titreşim yaratan mineral) bir saat`i dağıtıp toplamışlığım var. muhtemel sende yaparsın.

    parçaları, parçalarla kontrast oluşturacak bir yere yayarak, zamanı da yayarak, puzzle gibi yapmıştım. Akrep, Yelkovan, saniye kollarını çıkarmadım ama.

    Saatin Modelini, markasıyla birlikte şunları ; spreadsheet, assembly yazarak sırayla numaralandırılmış servis notlarına, Saat forumlarında ulaşabilirsiniz belki. gözüme denk gelmişti.


    RitmFarbRacourci tarafından 11/Kas/18 21:35 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    https://www.tahribat.com/Members/muaythaist

    bu muride bir danis.


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2015
    Erkek


    imza mı gelmiş?
Toplam Hit: 1030 Toplam Mesaj: 4
saat