folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saatler 1 Saat İleri Alındı

Saatler 1 Saat İleri Alındı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mobil cihazlarda saatler 1 saat ileri alınırken sırf lys var diye ülkemizde yarın gece ileri alınacak saatler.. lakin kesin olarak yarın bir çok öğrenci arkadaşımız mağdur olacak :)   üzücü bir durum bilgilerinize.. lütfen saatlerinizi kontrol ediniz :)

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

şimdi mışıl mışıl uyuyorlardır.inşallah saatlerin farkındadırlar yoksa bütün emekler boşa...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi mışıl mışıl uyuyorlardır.inşallah saatlerin farkındadırlar yoksa bütün emekler boşa...

umarım herşeyin farkındalardır..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

gazabımız hayırlı olsun YGS'ye gireceklere saatlerimiz 05:33

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

abi ben de giricem ama ben ayaktayım :D saat 6 30 diye kalktım yarım saat erkenden bişey olmaz dedim 1:30 saat varmış. eğlenceli flash oyunu olan? :D:D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Vay amk bende zaman ne çabuk geçti diyordum :)

Saatler geri alınsaydı mağdur olan olurdu ama bugün sorun olacağını sanmıyorum. Dijital aletler bahaneleri olur evden erken çıkarlar.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Telefonumun saati otomatikmen 1 saat ileri alınmış mal gibi kalktım ahanda sabahın körü tbt de benden başka varmı sırf bu yüzden daha erken kalkan aynı saatte diye dolanıyorum bende burda.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:
    Telefonumun saati otomatikmen 1 saat ileri alınmış mal gibi kalktım ahanda sabahın körü tbt de benden başka varmı sırf bu yüzden daha erken kalkan aynı saatte diye dolanıyorum bende burda.

benim telefonum bozuk, evde de kimse yok. saat su an 07:36 mı 06:36 mı ? hay sikeyim ya :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

benim telefonum bozuk, evde de kimse yok. saat su an 07:36 mı 06:36 mı ? hay sikeyim ya :/

06:38 trt tv saatlerine bak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:

su an 06 3x

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olaya bak ya zaten 2 bucukta mı ne yattık bi de 1 saat erken kalktık :D lan bi ülkenin her isi orjinal gider mi ya tüm cihanda tek biz yaptık heralde bunu hahaaha :D

neyse o zaman bi pes oynanır gidene kadar.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 1771 Toplam Mesaj: 13