Saatler Geri Alınıyor Türkiyede 8 Kasım Beklenecek
-
Austen bunu yazdı
Seçim gününde kişilerin akılları karışmasın diye böyle bir önlem alındığı şiddetle rivayet ediliyor.
Bundan kafası karışanın oy ehliyetini sorgulamak lazım. Analog duvar saatleri dışındaki her cihaz kendini otomatik ayarlıyorken saçma bir hareket. Basit bir erteleme gibi dursa da özellikle IT'ler açısından kabus olduğunu duymuştum.
öyle deme hocam bugün 10 yolcudan 7 si uçağını kaçırdı bu durumdan, iş yerinin yarısı 1 saat geç geldi vs vs durum ciddi yani
-
Seçim günü gün ışığından yararlanıcaz diye ortalığın a.ınakoydular. Sanki aq dünyanın hiçbiryerinde kışın seçim olmuyor.
-
Bugün düğün salonunda çalıştık düğün 12 deydi ona göre ayarladım kendimi telefon saati geriye almış otomatik düğüne geç kaldık iyi mi. Vay böyle işin aq
-
RaAmLis bunu yazdı
Seçim günü gün ışığından yararlanıcaz diye ortalığın a.ınakoydular. Sanki aq dünyanın hiçbiryerinde kışın seçim olmuyor.
aslında güzel düşünülmüş. teşekkürler.
-
Dün bir yerde okumuştum bu saat olayı için windows ufak bir update yayınladı saatler değişmeden önce yükleyenlerde 8ine kadar saatler otomatik değişmiyecekmiş.Telefonlarla pclerinin saatinin farklı olduğunu söyleyenler büyük ihtimal bu yüzdendir.
-
Bu arada ilk mesajdaki inceyi anlamayanlar için :
-
21:56
-
Yaparım böyle işe.
TV farklı duvar saati farklı telefon farklı.
Yorum yapıp zamanını harcamaya değmeyecek kadar saçma da yinede dayanamadım.
-
Yapacağınız işi sikim
-
bir gün geçti hala ne apple ne android düzeltmedi saatleri.